Çok iyi, helal olsun :)
Printable View
Çok iyi, helal olsun :)
Cesaretinizden dolayı öncelikle kutlarım. Böyle bir şeyi bana izlettiğiniz için de teşekkür ederim :) Helal olsun size.
Gerçekten gurur verici, emeği geçen herkese helal olsun...
Helal olsun !
Ne yazık ki doğru zayıf kaldı,ancak hem araba kullanıp hem lastik değiştirip hem video fotoğraf ile ilgilenmek çok zor oluyor tahmin edersiniz ki...2 kişi gittik oraya çıkan aksaklıklar vs ile uğraşmaktan ancak bunları çekebildik
Çok teşekkürler.Bizde bu işi devamlı bir şekilde sürdürüp kürsüde kendimizi göstermek istiyoruz falan işin maddi boyutları gerçekten bizi çok aşıyor,destek olmadan nereye kadar gider muamma.
çok teşekkür ederim..İnşallah sürekli hale gelir bizde daha keyifli videolar izletiriz size.
Çok teşekkürler buğra.Biz giderken kamera ve kayıt işleri için kimseyi bulamadık,bulduklarımızda ücretsiz bu işin yapılamayacağını söylediler.O yüzden bununla yetinmek zorunda kaldık.İnşallah bir kaç destekçi şirket bulup hem daha profesyonel hem izlenmesi daha keyifli ve kaliteli videolar çıkartacağız...
Türküz doğruyuz cesaretliyiz : )
Teşekkürler arkadaşlar Ali de bende çok zor bir kaç gün geçirdik,gerçekten yollarda çekmediğimiz çile kalmadı.2 bin km ye yakın yol kat ettik.
Ülkemizin bayrağını kürsüde dalgalandırmak isterdik ama olmadı,kısmet değilmiş.Bu iş pratik işi bütce işi,o yüzden bu kadar geldi elimizden.2 kişi bu kadar oldu...
Ben Ali Atacık adına da hepinize desteğinizden ötürü teşekkür ediyorum.
İzledim gerçekten mükemmel,Türk plakasını orda göstermek mükemmel bişey bence..
ayrıca bazı yerlerde gülümseme yarattı videolar,çok güzel gerçekten :)
helal olsun gerçekten çok güzel bir duygu olsa gerek oraya katılmak. şu an için önemli olan 1. veya 2. olmak değil onlarda olur zamanla bu daha başlangıç :)
elinize,ayağınıza,şoförlüğünüze,cesaretinize sağlık ben çok beyendim
valla helal olsun.gerçekten çok gurur verici,kendi aracımmış gibi heyecanlandım izlerken.umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.daha büyük başarılar sizinle olsun inş.
teşekkürler arkadaşlar...Bu hafta vakit ayırabilirsem 2.bir video daha yapacağım biraz daha güzel olması için uğraşacağım
İlk yorumum biz pc başında oyunlarda kendimizi tatmin edelim adamlar yurt dışında döktürsün oldu.. Valla helal olsun tebrikler..
Doğuş emeklerinize sağlık, derece önemli değil bence esas oraya kadar gidip katılmanız gayet gururlandırıcı bir olay :)
Ayrıca vimeo daki video da oldukça keyifli , çakma Türkiye muhabbeti özellikle :D
Çok iyi, helal olsun...
helal yaa cok güzel kareler cıkmıs ortaya devamını inşallah izleyebilriz :)
Eyvah 3.sayfaya düşmüşüz izleyin,paylaşın günceli
helal olsun çok çok iyi
helal olsun arkadaşlar:icon_tup:
helal olsun. emeğine, cebine, aracına allah zeval vermesin. sizlerin daha iyi başarılarınızı burada görecemiz günleri sabırsızlıkla bekliyorum.