Tebrikler, son videoyu begendim.
Printable View
Tebrikler, son videoyu begendim.
video bitti ancak beğenmedim...O yuzden son bir edit yapacağım....tekrar kusura bakmayın arkadaşlar....
5 ayda totalde 50 saniyelik video mu editleyemedin? Alinin bulunduğu görüntüler varsa görmek isteriz
Evet 5 ayda editleyemedim bi ton işim var dı uğraştığım bu 1..2.si bilip bilmeden konuşma,sana 50 saniye diyen oldu mu ? İzlemek istiyorsan izlersin istemiyosan muhalefet yapma!...Çektiğimiz butun herseyi editleyip koyuyoruz...ali veya ben diye ayırmadım hepsi içinde...
belim bi turlu doğrulmadı ki videoyu bitirelim...1 kamera goruntusu eksik cıktı sağdan soldan topladık bulduk sıraya dizdik anca editledik...O kadar çok kayıt yapmışızki edit için mecburen hepsini izlemek zorunda kaldık...en son haline getirdik ama bu sefer ben beğenmedim... :)
Video ilk sayfaya eklendi günceli
gurur verici :)
Valla içimden kocaman bi helal be size diyesim geldii :) Cidden gurur verici :)
bence çok güzel başarılarınızım devamını dilerim...
teşekkürler arkadaşlar
Şampiyonun TURK olmasından daha guZel birsey olamazz :) inşallah şampiyonlukta gelir ülkemize :) bu tür seyler okuyunca COK gururlanıyorum.
En son video biraz tehlikeli olmus ama helal olsun anlamissin, ikinizinde Allah yolunu acik etsin, Ins sponsordan yana yuzunuz guler bizde hem gurur duyariz hemde doya doya izleriz :)
Helal olsun bu kadar emek vermek bile büyük başarı yolunuz açık olsun işlh.
Çok teşekkürler...Arkadaşlar sponsor konusunda destek olabileceğini düşündüğünüz firmalar ile içerden bağlantınız varsa iletişim için lütfen yardımcı olun.Büyük küçük farketmez.Reklam bedeli karşılığında fatura kesip vergiden de düşebiliriz.
Ellerinize kollarınıza sağlık izlerken hem gururlandım hem imrendim. Devamını daha büyük başarılarla bekliyorum.
Tebrik ederim, böyle bir organizasyon için paylaşılan video, foto ,acıklama , zayıf kalmış
ortam güzel videolar güzel ellerinize sağlık keyifle izledim başarılarınızın devamı dilerim :)