bu arada yazmayı unuttuğun bişey yok mu senin :D:D
Printable View
şimdi oldu :D:D
bu arada rs'lerin 2.40ı görmeleri bu kadar yavaş mı yoksa bana mı öyle geliyor?
maşallah araçlara fl rs i meydana bekliyorum...:):)
kb rs te olanı biteni biliyorum düzelicektir yakında araç sahibiylede gerekli görüşmeleri yaptım gaza cok gec oturuyor vites atışları cok cok yavaş ama arabada başka sorunlar var bunuda biliyorum kısa zamanda en iyi şekilde koşucaktır eskisi gibi değil araba ankaradaki gibi değil yani..
KB RS sahibi olarak kaan kardesime tesekkur ediyorum sagolsun port polish ve sonrasinda herzaman bize destek oldu.
Selcuk kardesime gelince ona guvenim tam. Bu boyle bilinsin, hafta sonu araci ona birakacagim ve eminimki sorunu yada sorunlari bulup bu isi cozume ulastiracak.
Selcukla yola ciktik, yolun sonunu da onunla getirecegiz...
Rslere MaşAllah :):) bu arada ılerıde bı gun bı rs ım olursa okandan yardım almak ıstıyorum :):):):)
yağmur yağdı arayı soğuttuk bi aksam sanayiye bekliorm knka:)
gayet guzel denendi yolda musaitti erken olmasına rağmen eksikler her iki aractada var her ikiside giderilsin cıkalım dha cok zevk alalım;) ayağna sağlık knka iyisin iyi:):) msllah her iki aracada;)
umarım işleriniz yolunda gider,, alp paşam araç hakettiği yere gelecektir. az kaldı :icon_tup:
sanki banada kb selçuğun ve rs ve meggy ile olan denemerinde daha iyi gidiyormuş gibi geldi. çok aşırı fark olmuş. nerdeyse komple stock bir 106 - vti ile olan fark olmuş gibi. muhakkak mekanik bir sorunu vardır arabanın. ama hocam selçuk çözücem dediyse illaki çözer merak etme. gördüğüm tanıdığım rs den en iyi anlayan adamlardan biridir. takma kafana sakın illaki yürür araban. zaten soner deyken biliyorum içi dışı baya temiz ve orj. bi araç. bide şu sorunu hallolunca 4 4 lük rs olucaktır.
sente ayarı kaçık deyip 1,5-2 diş daha kaçırmamışlardır inşallah bizimle olan denemelerde daha iyiydi sanki araç
elimizden geleni yaparız yeterki bir rs getir bana yürüsün yada yürümesin burgaza geliş yolundaki rs ile istanbula dönerken bindiğin rs arasında uçurum yaratırım :D:D
bu arada videodaki kb rs in eski halinide biliyorum sentesini ve vanos sistemini (ayarlı kasnağı) mutlaka kontrol ettirsin. Şuan filtre sesinde eski haline göre bir değişim varsa (ses artışı) bu ikisidir muhtemelen..
Sonradan takılmış egzantrikli bir rs ve sentesi kaçık yada ayarlı kasnağı arızalı bir rs in filtre sesi bariz böğürür..
FL gerektiği gibi gitmiyor deniliyordu benle denerken şimdide KB gitmiyor oldu :D bu rs işleri değişik işler
maşallah araçlara