hee unutmuşum abi eşinde kullanıyordu dimi k.bkma :) tamam abi videosuz deneriz :)
Printable View
bende kelalperin videosu var galiba :D
:D Ben seni şimdiden darlarım arıycak neden yok şu aşama selamı kestim seninlen :D
Bu arada Meganecı ruhunu yerim senin :D Şaşırdım dediğin arabaya tekrar bak :D
Eserine iyi bak :D
VE Clio RS - BF Coupe Rolling 8 boy dayamak böyle bişey - YouTube
selçuğa bak kendini f7r larla avutuo zavallım :D
F7R değil yanlışlık olmasın İDE motor bu
Ama F7R lar kadar gidiyor
Olm çekeceksen çek canın saolsun ama sende kalsın. Yayınlarsanda youtube a falan koyarsan saçma sapan title ile koy herkes ulaşamasın. A3vs Megane Rs dediğin zaman A3 arayanda görüo Meg RS diye arayan da. Ondan sonra hanıma salça oluolar. Kız daha geçen gün şikayet etti mini yanında roll yapmak için yavaşlamış. 3 korna basıp yürümüş bizimki de garibim anlamamış bana şikayet edio salak bişey yapmadım yanımda durup 3 kez korna çaldı gitti diye.:hahaha:
bora abi tünel dediğin arabanın arkasına girip rüzgarında yürümektir ozaman zor açar arayı ben senin ne zaman arkana girdim :D :D
s2000 le yanyana yürüyünce bahane hazır tünel yapıoo :D:D Güçlüsün ya geçsene geçsene geçsene :D:D:D:D geçtiğindede arkana hiç girmedim hiç işim olmaz öle arkalarla :D:D
Okan aynı akşam senle de mi basmıştık yaw? S2000 akşamı :D
@kelalper aman iyi ki anlamamış hanım :D :D
evet sen tek kişi ben +130kg la gidiodum (bora abi sağolsun) :D:D
s2000 in arkasına girersem sellektörümü çakardım acımam :D rüzgar spec. :D
Kaanla aramızda 15 kg var, sen de 55 olsan.
70 kg kaç boy eder, ne kadar fark olmuştu acaba :D
turbo arabaya karşı kilo dezavantajıyla yürümek ölüm fermanını yazmak demektir :D:D
benim kilomuda bir türlü öğrenemediniz çok tartışılıo bu konu :D kalın yazıom bidaha hesaba öyle katın Net : 63.8 kg :D
kaanın tam yarısıyım ordan aklına gelsin :D
erik kadar turbo, turbodan sayılmaz..
kaan maşallah damızlık, sen de jokey mübarek.
her ne ise.
en yakışıklı selçuk
en çekici bora
en hafif okan
en heyecanlı alican
bu böyle gider.. :D
yakışıklılıkta kendimi ezdirmem ben usta :D hadi techin en yakışıklısını seçelim :D
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile...15292715_n.jpg
Alican koşturuyosun Aresi :D :D Maşallah.. :)
Bu arada üstteki clio megane denemesi değil sanırım.. Arkada iki tane megane denemiş. .Rs camcar lık yapmış sanırım :D :D :D
Araç sahibi siteye üyeyse darılmaca kızmaca olmasın.. Şaka yapıyorum :)
nerede megane yaw.