Gece icin oncelikle herkese tesekkurlerselcugun ocunu alcam demistim ve aldim
bidaha stock rs tayfaya bi sure bulasmazlar bu chip we polishciler ahaha
gece yol yapim calismasina grdik ss yerle bir gttgi icin gene karteri catlattk ama ahm garage yine sagolsun ugrasti halletti suan burgaz yolundayz. ali abi yarn koyar wideolari
) ss imi sewiorm beee stock barzo power ulan
![]()
Aynen yaw sana bakarken aliodum tasi altimason anda durdum gene delcektk ayni gece 2. oluodu
![]()
SS yine yapmış yapacağını![]()
büyü mü yapıyosun len nedir bu işin sırrı![]()
kral kral dedik bağrımıza bastık, kolpa kral çıktı bizimki![]()
![]()
videoları merak ettim valla okan helal olsun valla sırf roll için okadar yol gelip gidiosunkızdırdınız adamı
![]()
SS dün gerçekten çok şaşırttı
Hiç geride kaldıgını görmedim
Videolar zaten akşama sanırım yüklenir
Percusionali - JGL Ali yükliycek SS araç içi çekimler var
SS - YC
SS- CVK
tek tek çekildi HD kameraylan
Bence Alican Selçukla denediği gece cebindeki son harçlıkla iki fıs NOS bastı. Fakat bütün harçlığı NOS a yatırıp son iki fısı da o gece harcadığı için Okana anca osuruk gazı kaldı. Okan da bu fırsatı değerlendirerek Alicanın enseye şaplağı koyuverip kendisine şu mesajı iletti;
"şişşşt lan bidon, bi daha dolaşma ortalıkta ben kingim queenim diye. Alırım aklını..."
zuhauhauhauha euheuheuhfhgjhıuehıruh![]()
Arabanın bir yürüyüp bir yürümemesi egzos yüzünden olabilir. Sıcakken genişlediği için gazı atması rahatlar.
iyiki gelmemişim SS benimle baş edeceğini sanıodu boşa benzin yakacaktık. Poker gecesi yaptık para bile kazandım içtiklerimi saymazsan![]()
IN BOOST WE TRUST
SS-CVK denemesinide çok zevkli oldu cvk okanada teşekkürler geldiği için izmir denemesinden sonra hep tekrar rovanş için denemek istiodum dün geceye kısmetmişCVK ile rollde bir ara ibre 250 yi gösteriodu benim kesiciye giriodum ali abi aldı galba kadranı
şimdi gönül rahatlığıyla satabilirim SS i![]()
360 derece dönün zatenselçukla okan yan yana gidiomuş ee selçukla denediğimde ilk deneme 1 1.5 boy oluo arkamda gelio ama 2. denemede selçuğa 3-4 boy attım yine mantık aranırsa dün herkezin kafası bulandı
araba gidiş yolunda gitmedi benim kadran çektim 4 bitmio ama eve dönüşte kadran yaptm 2-3-4 çok fena devirlenio anlamış değilim . yine selçuğa patladık kanka bozulma sana kaldırıo YC
demek istediğim benim 1 1.5 tan 2. denemede selçukla aramda 3-4 boy oldu araba soradan açıldı
queenim ne demek emmi
Egsozt sisteminle alakalı ne olabilir mesela
Benim araba İstanbulda özellikle gitmiyorTrakyada bi farklı oluyor sanki
Burda 3-4 kere yarışma imkanım oldu her defasında yasladılar böyle
Ama trakya yollarında hiç ezilmedim bugüne kadar
Aynen
Kadran gözüküyor 250 lere gelmiş
Devir kesiyormuşsun az kalsın
selçukla biz senden sonra hiç denemedik nasıl gittiğimizi bilmiyoruz kelebek alışmış olabilir zaten sen selçukla denedikten sonra burgaza dönerken benim arka koltukları taktık yanımada 90 kilo adam falan bindi senden bariz ağırken bile 1 boy çıkardın 4 te tekrar kafa çıkardım bence gidişinde bir sorun yoktu ilk denerkende![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)