BAİ - Barzo air intakeİşte bütün mesele orda
Bütün RS leri seviyoruz Okanıda onca yol gelip birde karteri kırıp döndüğü için tebrik ediyorum![]()
BAİ - Barzo air intakeİşte bütün mesele orda
Bütün RS leri seviyoruz Okanıda onca yol gelip birde karteri kırıp döndüğü için tebrik ediyorum![]()
maşALLAH rs lerehele okana bak hele
![]()
bütün araçlara maşallah![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
la nolıy orda alı abı elıne saglık vıdeolar ıcın okan o kdar yoldan geldın kardesım ayana saglık geldın tunelını yaptınalıcan kanka maşallah aracına la o bu degılde o s 3 nedır ya 220 ye kadar 4 boy gecıyorum adam 220 de yavas yavas 4 boy onume gecıyo ama ne kadar yavaş
eksozumun halını de gorduk ne bıcım roll yapmısım eksoz kacıra kacıra yav![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
ne tüneli la oha artık bastığımız trafiği görmüon galba kaç kere ölümden döndük görmüonmu sizin yüzünüzden![]()
videolar güzel abi eline sağlık ilk şu yürrü be die bağırış videoma koptumbarzo power uleeynn
![]()
Specleri yazmayı unutmuşun be abi
SS Clio RS : Filtre,Egzos,Emme Polish
YC Clio RS : Filtre,Egzos,Wimmer Yazılım,Emme Polish,Üst Kapak Polish
CVK Clio RS : Filtre,Egzos,Dereceli Egzantrik,Custom Yazılım,Kısa Şanzıman,Emme Polish,Üst Kapak Polish
yok abi bu rs lerin başındamı benim başımdamı bi *** var yaa ne kısmetsiz adamım bu gece kırdık bişiler yine.. motor kırdım sandım korktum şanzıman veya baskı gitti .. 4 e attım rollingte daha 6.500 devir olmadan araba kendi kesti
enes cenabettin dimi kanka kabul et![]()
Şimdi esas muallak kalan ve sıkıntılı durum şudur
Üst kapak işleme - port polish orayı burayı taşlama -- yazılım yapma arabalara hiç mi etki etmiyor son olarakta egzantirik ...
Kimse alınmasın yazdığımdan tartışmak için soruyorum CLİO RS lerde bunlar acaba hiç mi etki etmiyor arabaya ?
Bence öyle bişey olma ihtimali yok,bu olayların mantıgına,fizik kurallarına bilmemnelerine ters diyip o sekilde eleştirmeye de bence gerek yokki sadece clio rs olarakta degerlendirmemek lazım.Düşüncem şudur ki biraz da tecrubeyle sabit kendimden bi örnek vereyim,satmadan önce bindigim 106 gti cıktıgı gunden beri orjinal gezilmiş bi arabaydı,km si dusuk kondisyonu yuksekti ki haala da öyle orjinal veya dolu cok 106 y la denedim gecildigimi hatırlamıyorum hatta lakabım imam olmuştu bi ara iman gucu,üfürükle yuruyo bu araba diye
bence ilgisi yok,lafım meclisten dısarı ama artık '2 gun sanayide gezen herkes usta oldu' 1 arabanın 1 kocası yok orayı doldur burayı boşalt kurcalandıkca ilk baslarda guzel olan verim alınan araba bi sure sonra ordan burdan kacırmaya,kaydırmaya,sıkıştırması dusmeye vs baslıyo bu da bu sefer orjinal giden arabayı kral yapıyo doğal olarak,halbuki o gitmesi gerektiği gibi gidiyo diğerleri problemli.Alican'ın arabasının da bi gun gidip bi gun gitmemesi bu yuzden bana göre bastıkca acılıyo basmadıkca kapanıyo falan tarzı seyler inandırıcı gelmiyo bana,bi yerlerde bi hata var bulup duzgun bi işçilikle duzeltilirse bi sure daha bas agrıtmaz istedigi gibi gider sonra yine baslar vs bi kere basladı mı sonsuza kadar sorunsuz binmek mumkun değil bu tur mekaniklere
bu benim fikrim tabii ki..herkese kazasız belasız surusler..
Ya Alican hay senin Türkçene be kardeşim. Oturup iphone' da AlicanÇöz diye uygulama geliştirecem sonunda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)