selçuk inanmışlığa devam dur ama sen dur![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Tutturuldu VE RS - VE RS anlamıyorum arabam eskisi gibi gitmiyor yağ bakımım gelmiş bujilerim gelmiş bir takım eksiklikler var söyleniyor bunlarda bana
Hepsini halletmeden arabamla rollinge çıkmam
SS CLio RS e göre konuşursak açıkcası Alican ben olsam arabamı yakardım ulan![]()
kardeşim sen değilmiydin mc e ss geldiğinde ss le denedim yan yana gittik die ? şimdi gelmiş diosunki o eksik bu eksik ben sayıyormuyum oksijen çalışmıo bobinler deişcek buji kablom iyi deilafr yok bişe yok yapma yaa bu kdr zırlamayın artık oldu bitti geçildiysen tebrik et geç yc yi hiç bi zmn geçemiceksin bendeyken .. benden sorasıda beni ilgilendirmez
yaw valla selçuğunda dediği gibi ne tüneli bu ya selçuğun önüne geçseniz trafikten adam arkanıza girse tünel dersiniz. önümüz 2 şerit tıkalı tek şerit 2 araç yanyana geçmek zorunda kalırız yine tünel dersinizanlamaım ben bu işi yani illa bi yerlerden bişey bulmaya gerek yok alicanda aracım yürümedi dedi selçukla denedi görmek için yine aynıydı yanıldı şimdi baskı balata vs bişilerdemeye başladı ulan alican
okan desen tünel die takılmış kalmış
bi kere tünel ile bir araç diğer aracın önüne geçemez ha geçiosa zaten tünel yapmasa bile geçecek demektir. Tünel dediğiniz olay geçilen bir aracın fark olmasın die yaptığı saçma bi olay bence. Ona bakılırsa selçuklada hep yanyanasınız roll yapıosunuz ama yanınızada girse gıçınızada girse sonuç belli sonuçta
yani böyle bi yerrlerden bişiler çıkarmaya gerek yok emin olun bunu siz tünel diyene kadar aklıma gelen bişi bile değildi bu olay bakalım başka neler duycaz
nedense bu rollerden sonra birtek ben bahane üretmiorumm...
ama alicanada demiştimbak roll den sonra sakın bahane üretme die biliom abi ben başıma geleceğini![]()
Tünelle araba geçilmez bende buna katılıyorum, tutunulur ama baya bi net şekilde.
yc rs'le ss rs tekrar dener sonuç ortaya çıkar, ama bu denemelerde videolar belli daha ötesi yok konuşmanın anlamı da yok bana göre.
tekrar otobanda görüşmeniz dileğiyle![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
bence denemeler güzeldi o gece denediniz tamam VE yi geçtin yani bunu zaten kimse uzatmıyorki oda gerek görürse bakım yapar tekrar denersiniz. Ben CVK ve senle nasıl gideirz diye merak ettim sen istedin diye biliosun okadar yol yaptım gedim şimdi yok tüneldi yok egzosdu afr ydi gibi şeyler duymak pek hoş olmuyo ama yinede ortam güzeldi umarım bozulmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)