maşallah 2 aracada uzun zaman olmuştu heralde typer videosu izlemeyeli iyi geldi
Alican feh li tayyarlar hiçbir zaman 150 den sonra böyle açmıyordu bize. 200 e kadar 1 boy civarı önde oluyordum ben feh li tayyara karşı. Ama 200 den sonra 240 a kadar 4-5 boy net açıyorlardı.
Demek RS ler sandığımız kadar da hızlanmamış. Yani atıyorum sizin RS lerden biri bu setupıyla 240 a kadar yürüse BA ile yine 7-8 boyun üstüne fark yer benden demesi ki bu da yeni RS lerin eski RS lerden öyle 8-10 boy filan hızlı olmadığını gösterir.
Yanlışsam düzelt kıro Alican![]()
düzeltmeme gerek yok nie günü gününüzü tutmuyor anlamıorm sen değilmiydin ve clio rs konusuna yazan kapaktan sora çok farkedio edio 5 boyluk videoları görünce demekki noluomuş 250 ye kdr 5 boy oluomuş belkide 6 boy videolarla sabittir cliodan clioya1.5 sene öncede çok typerlarla denedik clioları feh olanlar dc headers dandik filtre egsozlu typerlar geçiodu yalan değil yanlışın var abi... enesle 240 250 ye kdr yürüyemeyiz dediğin gibi 8 dende fazla olur
onu gördük ztn m.etme
![]()
maşallah her iki aracada...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
maşALLAH akşam hava güzeldi aşırı keyifli oldu bide enes kalktı gitti pistte gazladı..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)