drift time trail olmuş çok güzel maşallah
Kankacım arabana bir daha aşık oldumŞölen havasındaydı, maşallah ARS2000 ve Arda'ya..
Buda benden çok net çekemedim ama olsun idare eder![]()
mükemmelsin abi sınırları zorlamışsın gerçekten izlerken çok keyif aldım
cruise control denemeni tavsiye ederim hehe![]()
kardeşim araban güzel sen arabadan güzelkol kasları coşmuş gibi valla kontrolün harika.daha güzellerine sahip olursun inşallah
kardeşim 41 kere maşşallah resmen savaş vermişsin ya direksiyonlatebrik ederim gayet başarılıydın herkezçe
Sen neler yapmışsın yaw , canın nasıl istiyorsa öyle gazla kardeşim.. Maddi manevi cefalar çekerek hazırladığın S20000 ini , sefasını süre süre kullan.(Bir sıfırı bilerek fazla koydum , bu araba herşeyiyle fazla)![]()
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
lutfu ıle bugun vıdeolarını ızledık masallh allh kaza bela vermesın muthıs + sanada masallah sureklı aracla mucadele halındesın![]()
Büyük tutunma sıkıntısı olmuş vallahi.Maşallah turbomuzaSana da tebrikler Arda abi büyük savaş vermişsin..
psn: DAGHAN26
maşallah kanki sana da arabana dapistte izlemekten en keyif aldığım arabalardandı..
YouTubeDR.ECU
Gerçekten maşallah bende izlerken gerim gerim gerildim şimdi spin atacak şimdi attı diye ama mükemmel zaptetmişsiniz aracı. İzlerken kollarım ağrıdı desem yeridirTekrar söylüyorum Karizmatik kıpkırmızı bir s2000 + haliyle arkadan itiş + turbo = Hayallerimde ömür boyu... Allah bizede kalbimize göre verir inşallah. Nazar değecek diye ben bile korkuyorum siz nal kadar bir nazarlık alın bence artık aracınıza...
Gerçekten maşallah, helal olsun, o torku çok güzel tuttun altında. Ben korktum açıkcası, o kadar tozlu pistte, bi anda gelen boostla Allah korusun dedim, inşallah birşey olmaz.
Bileğine, emeğine, kesene vs vs herşeye helal olsun. Gerçekten imrendirecek bi otomobilin var
Herşeyden öte, o kadar sıkıştırmaya en azından dedim bi yerden manifold falan çatlar heralde, o da yok hakkaten herşeyiyle kusursuz, 41 kere maşallah. Ustanın da ellerine sağlık.
disardan izlerken tamam bazi tutunma sikintilarin yasadigin belli oluyordu ama incardan izleyince valla helal olsun, muazzam tutmussun arabayi. sen surerken 2 kilo vermissin ben izlerken 1 kio verdim oturdugum yerde kontra vermekten, tebrik ederim.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)