şahinde iyi yedi yanlız 3-4 boy açtı... :D
ankara bulusmasına çağıralım bunu
supercars drag a cagırıyorum :D ben kalkıcam
Printable View
şahinde iyi yedi yanlız 3-4 boy açtı... :D
ankara bulusmasına çağıralım bunu
supercars drag a cagırıyorum :D ben kalkıcam
Turbolayıp gelirse görürüm başar madara oluruz ahahaah :)
ıvedıkte ınanın rekorlar kırılıyor yaw...adamlar sureklı bıra ıcıyor..ustune cıkıyor saatlerce sıfır cızıyor...ben orda tam 20 dk..sahının sıfır cızdıgını bılırım ya..bekledım vıdeo cektım sarj bıttı o kadar yane...
zuahahaha yarıldıııııım, koptuuummm, bittiiiiiiiiiim.... ula şerefsiz... ulan şerefsiiiiiizzzzzz... zuahaha süper ya :D
ben yoqum bu gece :D:D:D
o bmw nın kafasını gozunu nasıl kırmıyolar orda
-Aynen bunlar rahat milletimiz daha rahat adam bekliyo umrumda olmaz koyar geçerim durmam bile ..
sabah sabah dükkana geldim yine izledim,yine çatladım gülmekten:)))))))) huuleeeenn şerefsizzz. sadık tamam ya çözmüş olayı. kafa döner,araba döner,dünya döner şekli:)))))
hayır bir de polisle nasıl bir geçmişi varsa polis çok içten 'şerefsiiiz' diyo ona koptum ben :D :D
koptum defalarca izliyorum hala gülüyorum alloooooowwwwww şerefsiz şerefsiz hahahhahahah ck iyi yaaa cok iyi
şahinde kopup yanlıyarak geçio ordan yaw... :D
artık yeni idolüm sadık :D hele ki onun koltuk kılıfları :D:D:D
müthiş :D saol paylaşım için..
sanayi orası yaw normal karsılanıyo:D:D:D
Ankarada kimse kimseye karısmaz cunku herkes birinin tanidigidir felsefesi var o o bakanın bu su bakanın o emniyet mudurunun vs. heleki sanayide lan sen napıon dıye onune bı inersin bır daha ne arabana bınebılırsın nede araban olsa kullanabılırsın ;)
benzemez istanbul trafigine :cool: