Sadık diyorum başka bişey demiyorum :D:D yine izledim yine gülüyorum :D abiii ekip aaaabiiiiiiiiiii :D
Printable View
Sadık diyorum başka bişey demiyorum :D:D yine izledim yine gülüyorum :D abiii ekip aaaabiiiiiiiiiii :D
ula şerefsiz... ulan şerefsiiiiiiiiiiiizzzzzzzzz! hahaha hala kopuyorum :D :D
Dünden beri gözlerimden yaş geldi gülmekten..İllegal bişey ama cokda hoşuma gidio bu adamların böle komık durumlara düşmeleri..Bağrınıp dursun şerefsizzz lan şerefsizzz helal valla ağzına yanladı polisin :D:D:D:D
aazına yanladı ahahahah :D:D
nıhahhahaaa adam baya kosturmus anlasılan polıslerı artık dırek serefszle anons başlıo
Onlar tanışmıyorsa bende Baran değiilim.Kimbilir kac defa karşılaştılar,başka videolarını izledim canı sıkıldıkta donut yapıor trafikte ahahahah
bencede tanısıolar abi nası içten yürekten bagarıyo ama sadık burdan sana sesleniyom accent era falan alırlarsa emniyet hırs yapar polis seni uzunda yakalar :D benden söylemesi :D
Sadıkdan ben 1 video daha bekliyorum. tokyo drift hesabı polis arabasının cevresinde dönsün böle bikaç defa.O aradada polis cezasını yazsın tukenmez kalemle..camdan versin sadığa bi bu kaldı yapmadığı :p
Pembe Panter Out
Turbo Sadık In
:D
Takım elbiseli yancı :D
super ya :D:D:D
harika replicler
:D
%90 bu sadigin ilk kacisi diil polisteki konusma tarzi cunku genemi bu serefsiz tarzinda ztn sora barinioo...ullaaaaa sereeefffssiizzz :D hahahahahaha yarildim tekrar tekrar izliyorum:D aksam ustunden beri canim skldkca:D
polisler era alırsa forumdanda toplanıp bi e30 yaparız sadığa olur biter :D Turbolu hemide adadasdasdas
asdhuadshud aynen abi :D sadıgı foruma davet edelimm drift daylerde falan acılıs yapsın
BMW müşterinin arabası falan deildir inşallah.. bi insan kendi arabasında böyle işkence yapamaz çnkü ya, hadi bi iki dön tamam da yeter bu kadar da abartılmaz ki..
sözün özü adam deil bunların hiçbiri.. gülesim bile gelmiyo sinirlenmekten