Ozan pist mist degilde drifte yogunlassan biraz
Guzel tecrube olmustur.Bir dahaki yarista daha zamanlar cikarirsin insallah.
Ozan pist mist degilde drifte yogunlassan biraz
Guzel tecrube olmustur.Bir dahaki yarista daha zamanlar cikarirsin insallah.
Teşekkür ederim,
Bu arada youtube de videoyu izlerken sağ tarafta benim eklediğim diğer videolar da görünüyor
uçan bir helikoptere kamera bağlayıp bilgisayar ekranından kullanmaya çalıştığım(FPV) ve kısa bir süre sonra ağaçlara çakılıp arka taraftaki koruluğu yakmama ramak kalma konulu videom da görünüyorrezillik, adam bir işi doğru yapar
![]()
Ozan abi seni tanımıyorum, sende beni tanımıyorsun. Forumda yazdıklarına falan bakıyorum, denk geldiğimde okumadan geçmiyorum. Bu zamana kadar şunu çıkarttım; cidden kral adamsın. Senin kadar samimisini, içtenini, kibirsizini gerçekten görmedim. Can-ı gönülden tebrik ediyorum. Yakın vakitte kardeşin ilan etmeni bekliyorum beni. : )))
K.
ellernize sağlık video için cok sağolun araç olmadğı için gelemediğm bir bulusmaydı maşallah vallahi![]()
Video gerçekten çok güzel olmuş bi postta arkadaşın dediği gibi bildiğin oyun demosu sanki
Helikopter videosu da ayrı güzeldi akşam akşam ucurdu ağaca çakılmasak iyiydi
Evren abi de sen de çok babacan insanlarsınız forumdan göründüğü kadarı ile.Genetik galiba![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Video gerçekten çok güzel olmuş bence yol tutuşu olarak aracınızı geliştirmelisiniz ama sürücülük bence iyi o aracı ohale getirip bariyerlere çarpmadan geri toplayabilmek birazda tecrübe ve soförlük gerektirir
Açık sözlülğünüz ve içtenliğiniz içinde ayrıca tebrikler![]()
tebrikler aynı zamandada geçmiş olsun videonun sonuna doğru yüreğim ağzıma geldi dedim eyvah patladı çok şükür ucuz atlatılmış
Aracın sağ eksozundan hem beyaz bir duman çıkıyordu, hem de yere birşeyler dökülüyordu? Contada falan sorun mu var? Su eklediğini de gördüm çünkü?
Arka stopların orijinallerine dönmelisin benceDiablo yada f355 e hiç benzememiş böyle
![]()
Araç maşallah zaten fotokopi gibi aynı tip modlanan araçlardan benim gözümde bin kat iyi şoförlük tabiiki benden iyi olduğu kesin+ olarakda aracın sahibi olarak siz cidden kralsınız şu sitede belkide gördüğüm en mütevazi insansınız her nekadar çok eski olmasamda. Saygılar
Herkese tesekkur ederim,
Sag turbom saglikli degil basinc basmiyor, tek turboyla ancak bukadar yuruyorum,
Kuvvetle muhtemel contada sorun var, turbonun saglikli oldugu sol taraftan kacak yapiyor borulari patlatiyor, bu hafta acip bakacagiz,
Stoplar konusunda ise buradan 300zx'e body kit yapan Strosek abimize selam gonderiyorum
Maşallah abi araca video zaten bomba olmuş
Helikopter videosuda cok fenaevin catisini gördüm dedim tamam ucuyoruz artik HOOOP düştü ben stres yaptim düşerken
![]()
![]()
Böyle bir araca daha çok yakışan sağlam videolar bekliyoruz elinize sağlık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)