Konuya link vermiştim ama birde burada paylaşayım dedim. Aracın yürüyeni HR yaylar haric orjinaldir
Korfez Pisti (57.477) RX-8 R3 - YouTube
Konuya link vermiştim ama birde burada paylaşayım dedim. Aracın yürüyeni HR yaylar haric orjinaldir
Korfez Pisti (57.477) RX-8 R3 - YouTube
Virajlardan önce vites küçültürken ara gazı da versen bu kıç atmaları yaşamassın ve bence en az 2 saniye daha iyileştirirsin bu süreyi diye düşünüyorum
yinde cok başarılı sürmüşsün tebrikler
aracın kg si ve beygiri kaç acaba
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
gayet güzel ama acımasız bir sürüş gördüm..
maşallah kıçtan kaymalar olmasa daha iyi süreler yaparsın..
cok keyif aldım izlerken.. işte budur dedim.. biraz daha yan olayına girsen daha da tadından yenmezmiş.. arkadan itiş gazım arttı birden![]()
Araç içi videolarda heel and toe tekniğini kullanan görmedim gibi.Öğrenmesi ve uygulaması çok zor bir teknik ama pist günleri için şart galiba..
Cok teşekkür ederimViraj öncesi vites kücültmeleri iyilestirmem lazım cok haklısınız ilk pist deneyimim oldugu icin deneyimsizlik kendini gösterdi biraz tabi. Aracta modifiye olarak filtre, egzos, headers var o yuzden beygiri heralde 240-250 arası biyerdedir, kilosuda orjinal kilosu olan 1370 kg.
Ve diger herkesede yorumları icin cok tesekkurlerNormalde arabayı cok nazik kullanırım ama pistte biraz frenlerle debriyaja kıydım nasısa cıkısta bakıma sokucam diye
![]()
abi maşallah gidiş olarak cok beğendiğim bir araçtı pisttede baya bi inceledim allah nazarlardan saklasınaslıdnda vites kücültmelerde güzel sahnelere yol actıda diyebiliriz
![]()
Çok teşekkür ederimSana daha güzelleri nasip olsun. Evet alev atmıs sanırım ara ara arkadaşlar söyledi bide difüzörü erittik ordanda anladım biraz
![]()
göstergeler neden torpido gözünde ki?![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bu eventin en keyifli incar videolarından birisi. tebrikler![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Başarılı, gerçekten çok keyifli bir video olmuş maşallah![]()
Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)