User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: raceland coilover hakkında

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

raceland coilover hakkında

herkeze iyi forumlar;

renault clio rs sahibiyim aracımın üzerindeki nam yapımı coillerden memnun olmadıgım için farklı bı ürün alma peşindeyim ama hala ne alıcagıma karar weremedım....

k-tech racing sitesinde raceland markasının ürününü gördüm makul fiyatlı... ama internetten yaptıgım arastırmalarda kendı sıtesınde renoya urun uretmemıs olması, we ınternetten aldıgım bılgıler dahılınde pek ıyı olmadıgını okudum....
    techturkeyde de arastırdım sadece 1 kısı war bu konu hakkında guzel bılgı yazan sızce bu urunu almalımıyım yoksa baska bısı bakmaya dwam mı etmelıyım ??????

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temin edebileceğin en ucuz uzakdoğu üretimi coilover. Alçaltma işlemini başarılı yapacaktır ama yoltutuşunda artı yaratacak bir güzellik bekleme. Omassa şaşırma. Olursa sevinirsin

Her araç üzerinde farklı olabilir, şimdi onda böyleydi dediğimiz zaman Clio'da nasıl olacağını tahmin edemeyiz. Ama ucuz üründür neticede. Birkaç parçasını kullanıyorum ürünleri dayanıklıdır.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kullandım parasına göre cok memnun kalmıstım.
    tüv onaylı güzel bi ürün sertlik ayarı yok sadece alcaklık yükseklik ayarı var sertliği kıvamındaydı yol tutusda ben etkisini gördüm sekme vs yapmıyordu
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumun icin saol suan icin isimi grsun nam dan iyi olsun yeter proje kismina grdgmde iyi bisiy almak istyrm ama onun icin brz zmnim war. Ddgm gbi simdilik isimi grsun daha iyi bi yol tutus wersin namdan yeter... Onleri 4,5 arkalari 4 cm basicam. Koni alipta tekrr malzeme dgstrmk icin bosa para wrrmek istemyrm acikcasi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kullandım parasına göre cok memnun kalmıstım.
    tüv onaylı güzel bi ürün sertlik ayarı yok sadece alcaklık yükseklik ayarı var sertliği kıvamındaydı yol tutusda ben etkisini gördüm sekme vs yapmıyordu
    Hangi aracta kullanmistin acaba birde sertlik konusunda sekme yapmamisi bnm istedgm durum

oZaFaCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım e36 ımda var sertlık rahatsız etmıcekse bence guzel bır urun parasına gore ama cok serttır.
    Bakım zamanı gidip de parçacıya "abi ordan 4 tane bosch buji versene" demeye utanırım, Allah düşmanımın başına vermesin

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temin edebileceğin en ucuz uzakdoğu üretimi coilover. Alçaltma işlemini başarılı yapacaktır ama yoltutuşunda artı yaratacak bir güzellik bekleme. Omassa şaşırma. Olursa sevinirsin

Her araç üzerinde farklı olabilir, şimdi onda böyleydi dediğimiz zaman Clio'da nasıl olacağını tahmin edemeyiz. Ama ucuz üründür neticede. Birkaç parçasını kullanıyorum ürünleri dayanıklıdır.
    Uzakdoğu üretimi değil , variant modeli olarak gayet başarılı koniye göre daha sert ve shock absorbesi mükemmel hem hafif sekme hissi var hemde yol tutuş çok çok iyileşiyor ben 8 9 aydır kullanıyorum gayet başarılı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)