User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: Titreme...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Titreme...

arkadaslar merhaba.. civic coupe kullaniyorum fakat aracta bi titreme soz konusu bbs rs kullaniyorum bu jantin icindeki plastik gobeklerden bitanesinde yoktu sonradan aldim fakat ayni titreme soz konusu kis lastiklerimi taktim balans vs herseyi yaptirdim sonra on ve arka takim icin ayar yaptirdim fakat 120 - 140 arasi bi titreme mevcut aracta bugun dikkat ettim 1 - 2 sorun yok 3 e cektigimde 50 60 giderken ayni titreme ileri geri ivmeleme gibi bisiy yine soz konusu ne olabilir daha ne yaptirmam lazim veyada nereye tam olarak baktirmam lazim..

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor kulagına baktrdınızmı aksları kontrol ettırın
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor kulagına baktrdınızmı aksları kontrol ettırın
    yok baktirmadim ustaaa vallahi ole bi yer soledin ki hic aklima gelmedi :S pazartesi servise giricem baktirmayi dusunuyorum.. cunki icim hic rahat degil 120 130 hissedilir bi titreme var aracta..

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    120-140 arası titreme olup daha yüksek süratte kesiliyorsa, yolun lastiğin üretimine göre olan hata payını buldugu sürat aralığıdır. Aracın üzerinde yüksek devir balans yaptırın, düzelecektir. Tabi bu titreme sadece direksiyona vuruyorsa böyledir, kasada, aynalar koltuk, herhangi içeride olan alet edavat titriyorsa, aks olur, kulak olur, şaft olur dicemde.. arac önden cekiş sanırım şaft yoktur aracınızda

edit: aracın üzerinde yüksek devir balans yaptırın düzelecektir demişimde, biraz garip olmuş.. yani lastiği söktürmeden, "eşşek balans" diye anılabilir.. "semer" derler..arabayı kaldırıp gazlayarak teker döndürülür, ve yandan yaklaşan alette sürat ve alttaki dönen aparatı sayesinde yük binme anının simulasyonunu yaparak balansı ölcer, ona göre ağırlık takılır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    120-140 arası titreme olup daha yüksek süratte kesiliyorsa, yolun lastiğin üretimine göre olan hata payını buldugu sürat aralığıdır. Aracın üzerinde yüksek devir balans yaptırın, düzelecektir. Tabi bu titreme sadece direksiyona vuruyorsa böyledir, kasada, aynalar koltuk, herhangi içeride olan alet edavat titriyorsa, aks olur, kulak olur, şaft olur dicemde.. arac önden cekiş sanırım şaft yoktur aracınızda

edit: aracın üzerinde yüksek devir balans yaptırın düzelecektir demişimde, biraz garip olmuş.. yani lastiği söktürmeden, "eşşek balans" diye anılabilir.. "semer" derler..arabayı kaldırıp gazlayarak teker döndürülür, ve yandan yaklaşan alette sürat ve alttaki dönen aparatı sayesinde yük binme anının simulasyonunu yaparak balansı ölcer, ona göre ağırlık takılır
    ahh be usta ne guzel dedin ama gel gelelim dediklerini bulgaristanda kim yapicak iste sikinti orda... pazartesi sokucam servise bakalim ne olcak... ama aks kulaklara falan baktiririmmm ama bu essek balansi falan hikaye olur en fazla daha fazla kotu yapsinlar makinayii

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac uzerinde balans yokmu orda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arac uzerinde balans yokmu orda
    benim bulundugum yerde yok usta buyuk sehirlerde de belki

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm, o zaman kısa bir yolculukla sizi istanbula bekleriz yada Edirne

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerci dusuk hizdada var diyosun arkadaslarin dedigi gbi once kulaklara baktiri ver sonuc alamazsan arac uzeri balans baska sansin yok sanrim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hmm, o zaman kısa bir yolculukla sizi istanbula bekleriz yada Edirne
    saten antalyaya giderken ugramayi dusunuyorum... istanbul bi kac aksam kalicam ama simdi hersey bi yana vallahi bi titreme cok canimi sikiyo benim :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerci dusuk hizdada var diyosun arkadaslarin dedigi gbi once kulaklara baktiri ver sonuc alamazsan arac uzeri balans baska sansin yok sanrim
    bende ole duusundum usta bu kulaklari falan mutlaka kontrol ettircemm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)