Pek bir sorum olucak siz vagcılara.
Passat 2.0 tfsı hıghlıne'daki motor leon cupra'daki motordan mı?
Şanzıman dsg mi?
Sorunlu mudur?
Passatlar200 ps , k03 turbolu galiba. Golf 5 gti la ayni motor olabilir. Cupralarin son versiyonlari 240 olmasi lazim.k04 turbolu galiba. 2001 ler 200 ps di
Dsg nin beni en çok uyuz eden yanı , araç soğukken hafif bi rampa olsa bile vites atmıyor illa o 1. vitesi bitircek sonuna kadar sürekli manuele alıp 2 ye almak lazım.
Benimkinde oyle olmuyor. Teker doner donmez 2. Vites.
O da beni gıcık ediyor
Motor sogukken 1 de devam etmek istemesinin nedeni şu olabilir:
Soguk motorda yanma yeterince duzgun gerceklesmedigi icin emisyon fazla oluyor. Dolayisiyla 1 viteste yuksek dvirde kalmaya calisiyorki emisyon dusuk olsun alet ona gore programlanmis olabilir. Easytronic'ler oyle mesela.
Benimkininde mekatronik'i değişiyor şuanda serviste,iyi niyet garantisinden halledilecek..Şu titreme,sarsma v.s gibi kronik sorunu olmasada çok iyi olacakta.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Mekatronik'ten dolayı,kronik sorunu. Benim mekatronik komple değişti daha yol tesi yaparlarken yeni takılanda arızalı çıkmış hatta bu sefer daha beter olmuş titreme-vurma-viteslere geçmeme v.s 2.mekatroniği taktılar araca,iyi niyet garantisi verdiler.5000 kusur liradan 2 defa değişince işçilikler-extralar v.s son baktığımda 12.500+lira gözüküyordu. Garantisiz olsaydı çoktan bırakmıştım aracı onlara![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Değişir ama ben özel bir iki servise daha gitmiştim ilk zamanlarda nedir bu sorunlar diye genelde Doğuş'a ve ya Resmi VW servislerine yönlendiriyorlar onlarda Çünkü parça maliyetli ve eğer bende olduğu gibi taktıkları parçaada sorunlu çıkarsa v.s iyice artıcak fiyat her iki tarafada zarar. Doğuş eğer araba temiz ve garantiden pek birşeyi değişmediyse genelde ya bir kısmını ya da tamamını garantiden yapıyor.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)