disklerim incelmiş sanırım deiştirmek istiyorum valeo onerdıler fıyat bılgısı varmı benım 2 disk önler sadeceve
disklerim incelmiş sanırım deiştirmek istiyorum valeo onerdıler fıyat bılgısı varmı benım 2 disk önler sadeceve
www.honda-tech.com
omp yada ferodo balata koyarsanda gayet farklı olur ama tabi normal balatalar gibi 30 ytl degilller
OMP balatalar sertliğinden dolayı ışıklar felan gibi son duruşlarında cıyyyyy diye cıyaklayacak. ferodo öneririm. çizikli brembo şekil olarak kullanabilirsin zaten valeo ya yakın fiyatı vardır ama bir performans farkı yaratmıyacaktır. hemde hiç![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
pekı saolu performasn beklemem tabı cok eskıdı deiştirm dıyorum
www.honda-tech.com
sonuçta brembo diskle tavsiye edeceğiniz balata nedir?
bremboda ve diger o tur disk markalarında, marka fark etmeden spor balata kulanımı klavuzunda oneriliyo, cunku o diskler stock lardan biraz daha farklı bi malzemeden.
Stok olculerde Kökten cözüm ziemmerman disk ferodo balata
fıyat bılgısı olan varmı 2adet dısk balata brembo ate ferodo
www.honda-tech.com
kusura bakma ama kullandıysanda ne kulandıgını bilmiyosun sanırım cunku yanlıs bi yorum yapmıssın.
Bilip bilmeden insanları yanlıs yonlendirmeyelim........
Arkadaşım senin eşşeğin önden yürüsün. Ama senin yanlış bilgi verip vermediğini nerden bilecez. Bunun bir kurulu felan mı var oraya sundun onay geçirdin. Ben fikrimi sölüyorum. Bahsettiğim ürünleri kullandım. Memnun kalmadım söktürdüm. Başka taktırdım söktürdüm. Kullandım ettim bunun neresi yanlış. Ayrıca o siyah ve oluklu diskler oem replace ürünlerdir. Yani yan sanayi gibi orjinal yerine kullanılabilecek diskler. Performans için alınmaz sadece ürün ömrü biraz daha uzundur. He bide internette arabanın özelliklerini yazarken brembo disk var dersin. Benim dediğim budur katıl yada katılma o senin problemin ama yanlış veya doğru deme hakkını kendinde nasıl görüyorsun veya kullanmadın diye nasıl kanıya varıyorsun entresan. Ürünün satıcısı bile olsan böle sert çıkışlar yapamazsın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
beyler sakın schumu sakın abı burda bılgı alışverişi yapıyoruzverılen fıyatlar 2dısk deılmı muratcım
www.honda-tech.com
hırs yapmana gerek yok, feroda hangi seri baltayı kulandın merak ettim, sen,n arac rc mi quick mi resimden dolayı karıstırdım cunku brembo disk de yoktu diye hatırlıyorum 2 araca da tr de.
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)