sahte dediğiniz yerli üretim..
bizim milletimiz yerliüretim bir mala neden sıcak bakmıyor anlamışdeğilim
Printable View
kullanımda fark ettımı gereksız sekmeler zıplamalar ve sertlık var denılıyor..oyle bır sorun yasadınızmı?
Polo için en fazla 1000 km kullanılmış ta tecnix coilover düşünürsen 1000 tl
gayet memnunum yaylarımdan,orjinel H&R olmasına dikkat edin fiyatları zaten 195 ile 210 euro arasında daha düşük fiyattakilerde sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu,açıkcası orjinellerden daha yumuşak oldu diyebilirim..
Konuyu güncelliyim FK 5cm yay almayı dusunuyorum konforda çok sıkıntı olurmu aksaraydan alıcam
olur dostum. 5 cm yay Takmanızı Polo'yu 2 yıldır kullanan biri olarak kesinlikle sağlıklı bulmuyorum :(
sürtme gibi bi sıkıntı hiç olmuyorda sekme ve cukurlara cook sert düşme yaşıyorsun... Acaba bu kule buradan nezaman cıkacak diye düşüncelere sürüklüyor ama güzel basıyor ne yalan söyliyim =)
3.5 al dostum yeterli aile arabasıysa.. gerçekten 5 cm ve 17 jant baya sıkıntılıydı yok mu cewrende bi kullan dene istersen.. bizim coğu arkadaş gidip coil yaptırdı ve cook memnunlardı öyle bişey yaptır istersen
karar senin takınca yorumlarını yaz buraya =)
tein nerden buldun yaw :D alman arabasına yaymı üretmiş ben piyasada hiç görmedim :D hadi bakalım bekliyorm yarını
Yaylari taktim suanlik cok memnunum bekledigimden biraz daha az dustu ama yol tutus sekme basiklik tam tadinda tein i tavsiye edebilirim..
fotograflarla güncellersen daha güzel ve acıklayıcı olur
Konuyu güncelleyelim,
1.2 TDi'ımızda 16" jant + 205/45R16 lastik ölçüsüne geçiş yapacağız, 25-35mm lik yaylardan hangi marka önerir kullanıcılar? Amaç, orj 14" leri söküp 16 ları takınca artan lastik-çamurluk aralığı kapansın yeter :)
Aklımdaki Eibach açıkçası en ideali gibi görünüyor şuan için.