spor yay takarken takozları kısaltırsanız arabanın yaydan ötürü sizi zıplatmadığını anlayacaksınız.
Ibiza ya 45 mm red eagle aldım memnun kalmadım..konfor tamamen bitti aşırı yumuşak bir yay..daha sonra 30 mm eibach yay taktırdım çok memnunum![]()
Crm performance
Arkadaşlar 1.2 TDI araca Polo gti'dan cıkma KW yay almayı düşünüyoruz. Uyar mı araca? Dizelle benzinlerin yayı farklı oluyomus galiba bilgisi olan var mıdır?
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
kesinlikle kw konfor aynı kalır virajda avantaj sağlar kasislerde yere sürtmezsin
bende 1.6 tdi için yay bakıyorum fakat h&r kw eibach gibi markalar epey yüksek fiyattalar. bunlar yerine red eagle veya apexi bakıyorum onlar içinde net bilgiler bulamadım. yol tutuş katkısı nasıldır veya çok sekme yapar mı? kullanan arkadaşlar var mı bu markaları?
ayrıca birde çok uygun fiyatlara fk lar var bunlar içinde kullanıcılar varsa yorumlarınızı rica ederim![]()
yeni konu acmak istemedim vogtland yay takan varmi 1.6 tdi polo ya konfor nasil oluyor acaba.bide eibachi merak ediyorum.2 yayin takilmis halinin fotosu ve konfor yorumu alsam tam super olacak![]()
Konu kirliliği olmaması için burdan yazim dedim.
Polo 1.6 TDI'a yay takmak istiyorum, Eibach 30 ve 35 mm ve Vogtland 30-50 mm yayların olduğunu gördüm. Vogtland arka yay gerçekten 5 cm düşürüyor mu acaba ? Sizin yay önerileriniz nelerdir ?
Araca 4 kişi bindiğimizde oluyor.
H&R ön 25 arka 40 mm var. En ideal düzeyde alçaltma sağlayan yay Polo 6R'lar için...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)