bende eski jantlarıma yaptırmıştım arkalardan 4 mm kadar alınmıştı 1,5 sene hiç bir sıkıntı çıkarmadılar sonra bir arkadaşıma sattım oda hala kullanıyor..Yani kısaca 2009'dan beri jantlar kullanılıyor ne balans nede herhangi bir sıkıntı çıkartmadı
bende eski jantlarıma yaptırmıştım arkalardan 4 mm kadar alınmıştı 1,5 sene hiç bir sıkıntı çıkarmadılar sonra bir arkadaşıma sattım oda hala kullanıyor..Yani kısaca 2009'dan beri jantlar kullanılıyor ne balans nede herhangi bir sıkıntı çıkartmadı
4mm den fazla alınması iyi değil bence hiç uğraşmayın max 6mm kadar alıyolar genelde diye biliyorum .
19 jantta 4mm aldırdığımız jant kaldırıma sağlam vurması sonucu göbekteki yerle ilgili hiç bir sıkıntı olmamıştı.
et42 işinizi görücekse 5mm aldırın bence ama daha fazlası oz ultraleggera gibi bi jantta gereksiz olur zaten göbeği ve kolları çok sağlam durmuyobende oz ultraleggera jantlarım et42 diye 5mm spacer aldım et37 olsun diye uğraşıyorum ama benim jantlar 18"
![]()
şimdi can var cant var..sağlam bi canttana 5 mm de alsan 10 mm de alsan bişey olacağını düşünmüyorum sağlam bi tornacı işçiliğiyle...
ama arabaya dikkat et derim heleki yüklüyse bi cant kırarsa allah korusun hiç hoş olmaz..
herkes kazasız belasız inş..
Hazır konu varken tekrar acmak ıstemedım aracım 206 uzerınde 16 replıca jant var onler bıraz dısarda durdugunu dusunuyorum.Iclerınden aldırsam sorun yasar mıyım hem saglamlık hemde balans acısından?Bırde kac mm aldırmalıyım sızce jantlar et35 7 ofset sanırım.Arkalar daha ıcte duruyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)