User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: bulunamayan problem

K20SWAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim,başka servise git yaylarını çıkart anlayan birisine taktır.Soldaki yayın yerinden kurtuluyo r ve yerine oturuyodur.Gerekirse hortumla falan hallet.Muhtemelen çok basit bişeydir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynısı benim araçta oluyordu aks lalesi deişti düzeldi bi kontrol ettir akslarınıç takozları.. hortumları yayları

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yetkili servisler pek uğraşmıyor böyle şeylerle başka bi düzgün peugeot özel servisi arar eder sorunu bulur bence. bende aks dyorum

merve
    Misafir
    ya ben sanayilerde uğraşamam, kimseyede güvenip arabamı teslim edemem. o konuda takıntılıyım biraz.
    bide burası trabzon olduğu için, çok fazla alternatifimiz yok, iyi bi özel servis yok kısaca..

sonuç olarak aksı söylüyorum en büyük olasılık bu görünüyo. bunun yanındaki diğer olasılıklarıda söylicem. bakalım bulunabilecek mi

merve
    Misafir
    Alıntı K20SWAP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim,başka servise git yaylarını çıkart anlayan birisine taktır.Soldaki yayın yerinden kurtuluyo r ve yerine oturuyodur.Gerekirse hortumla falan hallet.Muhtemelen çok basit bişeydir.
    aslında serviste bu tarz bişey olabileceğini söylemişti. ama ses o kısımlardan gelmiyo sanki ya daha ortalara doğru bi yerde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iskenderpaşa mah. Genç oğlu sokak no 15 Usta otomotiv tavsiye ederim bi baksınlar ben trabzondayken oraya getiriorum bişe oldumu ilgileniolar tabi tercih senin heryere güvenmem takıntılıym diyorsun =) basit birşeydir yay çıkmıştır aks lalesidir hortum vs baksınlar derim

merve
    Misafir
    Alıntı Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iskenderpaşa mah. Genç oğlu sokak no 15 Usta otomotiv tavsiye ederim bi baksınlar ben trabzondayken oraya getiriorum bişe oldumu ilgileniolar tabi tercih senin heryere güvenmem takıntılıym diyorsun =) basit birşeydir yay çıkmıştır aks lalesidir hortum vs baksınlar derim
    sağol ama ben almayayım

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl ki pempe jantlar tarzını yansıtıyor bence ordan çıkan seste bir tarzdır
    ..::PASSATURBO1::..

by_speedvw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir araçla rampa yukarı sola manevralı bir kalkış yapılıp sağdan ses duyuluyorsa yada araç durdurulurken dikkat edersen tık diye ses gelmez tıırrrrrttt die uzun bi ses gelir buda o aracın %100 sag dış aks kafasının bozuk oldugunu gösterir kesinlikle değiştirip yorumlarını bekliyorum çünkü aynı şikayeti ben günde 20 defa müşterilerden duyuyorum sana tavsiyem budur.

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben sanayilerde uğraşamam, kimseyede güvenip arabamı teslim edemem. o konuda takıntılıyım biraz.
    bide burası trabzon olduğu için, çok fazla alternatifimiz yok, iyi bi özel servis yok kısaca..

sonuç olarak aksı söylüyorum en büyük olasılık bu görünüyo. bunun yanındaki diğer olasılıklarıda söylicem. bakalım bulunabilecek mi
    sanayilerde uğraşamazsan sorununla yaşamaya devam edersin..
    diyordumki nicke bakılırsa bayansınız şimdi farkettim tabi sanayiye gitmemeniz daha iyi olur

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağ aksta boşluk vardır muhtemelen, bi yerden sonra sola dönüşlerde de takır takır vurmaya başlar. geçmiş olsun.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

by_speedvw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet sakın sanayiye gitme orayı bilmemde ist da sanayide yemek yapan yasını basını almıs kadınlar için arkasından ne konustuklarını ne gözle baktıklarını duydum.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında serviste bu tarz bişey olabileceğini söylemişti. ama ses o kısımlardan gelmiyo sanki ya daha ortalara doğru bi yerde.
    kıtırtı şeklinde ses geliyorsa mesela sola direksiyon dönükken yük bindiği anda, aks kafasıdır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akü yü kontrol ettirin söküldüğünde iyi takmayıp gevşek bıraktılarsa kayıyordur ve çarparak ses çıkarıyordur..

merve
    Misafir
    Alıntı by_speedvw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir araçla rampa yukarı sola manevralı bir kalkış yapılıp sağdan ses duyuluyorsa yada araç durdurulurken dikkat edersen tık diye ses gelmez tıırrrrrttt die uzun bi ses gelir buda o aracın %100 sag dış aks kafasının bozuk oldugunu gösterir kesinlikle değiştirip yorumlarını bekliyorum çünkü aynı şikayeti ben günde 20 defa müşterilerden duyuyorum sana tavsiyem budur.
    uzun bi ses değil kesinlikle tek bir ses geliyor, tek kademe

merve
    Misafir
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akü yü kontrol ettirin söküldüğünde iyi takmayıp gevşek bıraktılarsa kayıyordur ve çarparak ses çıkarıyordur..
    akü hiç sökülmediki gevşek takılsın.

merve
    Misafir
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıtırtı şeklinde ses geliyorsa mesela sola direksiyon dönükken yük bindiği anda, aks kafasıdır.
    tek bi ses ya ama tok bi ses yani , kıt gibi böyle tiz bir ses değil. bende akstan şüpheleniyorum artık.

bu arada tekrar götürme fırsatı bulamadım servise, bu durumda kullanılmasının bi sakıncası var mıdır acaba? kullanmamaya çalışıyorum çok fazla ama, en az 1hafta daha götüremicem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amortisör takozu.

LBK588 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geniş tapan lastik varsa frenlerken manevrada yapıyorsa çamurlukların arkasına bi bak derim lastik büyük ihtimalle çamurluga vuruyor bende o şekilde olmuştu....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)