vtec zaten ayıramaması lazım seni doğal bişi yani bomba falan değil:P![]()
emreciğim 206dan bana rakip olmaz olsa olsa gardaş olur![]()
umut abi fazla sekmesi sakat olabilir dikkatli olmak lazm![]()
vtec zaten ayıramaması lazım seni doğal bişi yani bomba falan değil:P![]()
emreciğim 206dan bana rakip olmaz olsa olsa gardaş olur![]()
umut abi fazla sekmesi sakat olabilir dikkatli olmak lazm![]()
sekmenin iyi yanları:
*kilo verirsin
*mide taşın varsa düşürmede yardımcı olur
*boyu uzun olanın kafasını tavana çarpa çarpa boynu kısaltır vs..
kötü yanları:
*yüksek hızda karşı şerite geçme riski
*tutnamama problemi
imza dr.kemal![]()
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
e o zaman beyler 3 adet 206 buluşalım bi gün stocka stock deneyelim yakın zamanda ben askere gitmeden![]()
SimRacersTR.Net
hazır konusu varken sormak istiyorum arkadaşım tek kapı 206 aracının arka torsiyonunu yere basıcak usta arıyoruzda istanbul avrupa yakasında bu işi düzgün yapan usta tavsiyeniz varmıdır eğer bilgisi olan varsa pm ile tel. adres verirseniz memnun olurum
SimRacersTR.Net
Bostancı oto sanayisi
kendisi rally ustasıdır işinin ehlidir.
https://www.facebook.com/YurtMotorsport
SimRacersTR.Net
Arkadaşlar benim torsiyon sapıttı iyice araç pejo 206 110k km'de. Problem şu arkaya biri oturunca sağ arka ses yapıyor ve çukurlarda tak tuk yere tam basmıyor gibi pat pat pat zıplatıyor.
Ustaya gösterdim torsiyonlar pejoda 100binden sonra sıkıntı yaratabiliyor. Ayar yapılması milin tornaya gönderilmesi gibi şeyler söyledikten sonra Callcenter bi fiyat çıkarttı resmen 800 tl dedim kalsın.
Torsiyon bozukken karşılaşmış bu ayarı yaptırmış veya torsiyondan çok iyi anlayan özel ilgi alanı pejo olup üzmeyen bir usta arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
SimRacersTR.Net
Uur arkadaşımız Ctesi günü tavsiyem üzerine Harun ustaya gitmişti bana güzel bir teşekkür mesajı atmış. en azından sizlerede yol göstermesi açısından sizlerle paylaşmak istedim.
Çok teşekkür ederim araba çiçek gibi oldu şimdi. Daha çok gideceğim anlaşılan Harun Ustaya. Gerçekten işinin ehli ve baya hoş sohbetti Ayrıca bir çok ustanın kelebek boğazıyla iligili dediklerinin aksine temizleyip olayı çözmesi de helal olsun dedirtti.
Tavsiyen için çok teşekkürler hocam. En sonunda aradığım ustayı buldum sanırım.
SimRacersTR.Net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)