User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Runflat -> Standart lastik

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Runflat -> Standart lastik

Selam arkadaşlar,

e60 520d aracımın üzerinde runflat lastik mevcut. normalde stepnenin runflat olan araçlarda olmamasına rağmen aracımda stepne de var. ***** runflat lastik ciddi anlamda sert bir yapıya sahip ve kötü yol şartlarında konforu alıp götürüyor. continental sc2-3 almayı düşünüyorum. fakat yaptığım araştırmalarda runflat olan araca normal lastik takılması durumunda jantında değişmesi gerektiği söylenilmiş. aksini idda edenler de var. sizin bu konuda düşünceniz nedir? tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa çok sevinirim.

unutmadan bir de runflatin normal lastikle değiştirilmesi sonrasında basınç monitörünün sıklıkla düşük basınç uyarısı verdiğini söyleyenlere de rastladım. bunlar farklı marka araç kullanıcıları. bmw konusunda bir bilgiye rastlamadım.

önerilerinizi tecrübelerinizi bekliyorum.
    M. The most powerful letter in the world.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lastik basınç uyarısı doğru.kafasi karışıyor.
    Janti değiştirmen gerekmez sanırım.

FiReWaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi çok firma dışardan gelen araçların altındaki lastikleri alıp burdaki anlaşmalı lastikçileri ile change edenler var anlaşma karşılığı

Senin aracındada stepne varsa eğer zaten normalde senin lastiğin ROF değildir satışa çıkmadan değişim görmüştür ,

Jantta herhangi bi değişiklik yapmadan gönül rahatlığı ile değiştirebilirisin hiç bi sıkıntı olmaz bi çok kez gün içeersinde böyle vakalara rastlıyoruz bol bol

Hava basınç hatasına gelincede , özellikle alman araçlarında jant lastikten ayrıldığında normal havasını bile tuttursan basınç hatası verir , Kapıyı kapatıp arabanın bilgisayarından o hatayı silmen gerekiyor ,

not:kapı açıkken silemezsin .

Edit: Lastiklerin ilk defa değişecekse eğer , markası nedir ?
    Hasan ORAN

1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk

Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...

A4B6
    Misafir
    Yaklaşık 1,5 yıldır arkadaşım 320d sinde runflat jant ve normal lastik kullanıyor. Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadı, bir çok kez 200+ gitmesine ramen. Arkaya bir tane ince stepnelerden aldı yola devam etti Lastik basıncı işide doğru ama ayda bir yada ikiyi geçmiyor. Onu resetlemekte runflatin konforsuzluğunu çekmekten çok daha iyidir bence

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FiReWaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi çok firma dışardan gelen araçların altındaki lastikleri alıp burdaki anlaşmalı lastikçileri ile change edenler var anlaşma karşılığı

Senin aracındada stepne varsa eğer zaten normalde senin lastiğin ROF değildir satışa çıkmadan değişim görmüştür ,

Jantta herhangi bi değişiklik yapmadan gönül rahatlığı ile değiştirebilirisin hiç bi sıkıntı olmaz bi çok kez gün içeersinde böyle vakalara rastlıyoruz bol bol

Hava basınç hatasına gelincede , özellikle alman araçlarında jant lastikten ayrıldığında normal havasını bile tuttursan basınç hatası verir , Kapıyı kapatıp arabanın bilgisayarından o hatayı silmen gerekiyor ,

not:kapı açıkken silemezsin .

Edit: Lastiklerin ilk defa değişecekse eğer , markası nedir ?
    ilk defa değişmiyor. lastik 2010 - 19. hafta çıkışlı. fakat km olarak 10 bin civarında anca görmüştür. Markasın Bringstone
    M. The most powerful letter in the world.

ercuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E87 116i'de aynı şikayetten normal lastiklere döndüm hiçbir lastik uyarısı almadım.
    .......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)