onur gidince deki 200kmh ile giderken hafif bir titreme var araçda![]()
ben gereken kıllığı yaparım zaten doğaldan kıl olduğum için o konularda220 de filan titreme oluyo abi napcaz diyim
![]()
Sıkıntı çözüldü.
Bilezik görünürde cuk oturuyordu,jantın kendi bileziklerini Ankarada unutmuştum temin edip kendi bileziklerine döndük.Bijonlar 16" orjinal jantın bijonlarıydı.Onları da söküp 18 takımda gelen bijonları kullandık.Sıkıntı bijonlardandı.Ufak bi boşluk bunu yaptırabiliyor dedi usta.Dişleri farklıymış bijonların.Ekstradan ön tarafın çelikleri tekrar sökülüp araç üstünde yeniden balans yapıldı.Arkalara ellemedik.Onların çeliklerini sökmedim zaten balanslıdır dedi.
Şu an sıkıntı yok titreme olan yollarda titreme yok.
Bende bir soru yöneltiyim , aracın yaylar değiştirildikten sonra rot ayarı gereklimidir?
Araçta şimdilik bir sıkıntı yok..
100den sonra falan saga sola cekme yapmıyomu arac ? Ben yay takıldıktan sonra yaklasık 1000km rot ayarsız gezdım rot basları acılmıs yay takıldıktan sonra araba dustugu ıcın lastık ıclerınden yemıs baya bı hafıf kamber olmustu bıde benım on tekerlerde.mutlaka rot ayarını tekrardan yaptırın..
Barış
bilezik yoksa veya ölçüsü yanlışsa genelde fren yaptığında titreme yapar lastikler takılalı ne kadar zaman oldu eğer 100km falan geçtiyse git herhangi bir lastikçiyede üzerinde balans yaptırmak istiyorum deki ilkel olsada en iyi balanstır üzerinde balans çünkü arabanın alt takımınında balansı yapılmış olur bu sayede eğer başka bir sorun varsada o an ortaya çıkar![]()
benım bılezıkler genıs duruyr rpf 1 de az boşluk var nasıl çözelım bunu
www.honda-tech.com
Bende herhangi bir sıkıntı ve ayar gereksinimi doğuracak herhangi birşey olmamıştı 4 gün boyunca viraj tepkileri, yüksek hız-düşük hız şerit değiştirmeler, fren denemeleri falan yapmıştım ilk 2 gün boyunca çeşitli şekillerde, zaten 4. gün lastikleri değiştirdim, rot-balans yapıldı araca![]()
bende gidiyorum 220 den sonra titriyor diyorum adam tip tip bakıyor.
gerçi sorun çözülmüş ama yolların çok kötü olduğunu yazmışsın katılıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)