Petlas pt741 volex sport 225.40.18 aldım ama ses beni delirtti ve tekrar hatamı zararla ödeyerek Continental sport contact 5 aldım kalitenin adı diyorum herşeyi ile
Petlas pt741 volex sport 225.40.18 aldım ama ses beni delirtti ve tekrar hatamı zararla ödeyerek Continental sport contact 5 aldım kalitenin adı diyorum herşeyi ile
artık corc-i zamanıcdti
aynı ölçüyü bende çok araştırdım, michelin pss aldım.. biraz profili sert ki istediğim birşeydi, onun haricinde gayet memnunum.. conti 5 ile arada kalmıştım, tavsiye edebilirim.. adet fiyatı tahminim 400 civarıdır şuan bir bakın isterseniz
http://www.tirerack.com/tires/survey...ay.jsp?type=MP
ayrıca eski lastiklerimi de tavsiye edebilirim hankook ventus v12 evo, kodu k110 du sanırım lastikçiler arasındafiyat/perf olarak birçok lastikten çok üstün ve konforludur.. ölçü bulabilirseniz buna da bakılabilir
Aşşağıdaki linke bakmanızda fayda var.Daha fazla bilgi denildiğinde lastik puanlarıda geliyor
205 55 R16 91V lastik. Tüm 205 55 R16 91V lastik çeşitleri
Bu lastiği çok öven de var, çok şikayet eden de var, V desenlisi ses yapıyor ama asimetrik desenli PT741 ses yapmıyor deniyordu, ama doğru değil anladığım kadarıyla, fiyat olarak insanı çok cezbediyor ama para-çokomel ilişkisi burda da geçerli demek ki.
Bir lastiğe 400 TL vermek zor geliyor açıkcası, o yüzden fiyat performans oranı en yüksek lastiği arıyorum, Hankook'un iyi olduğunu duydum ama pek inanmamıştım, bu modeli de araştıracağım, teşekkürler.
Bu site iyi oldu, inceleyeceğim, teşekkürler.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)