michelin pilot sport 3'ten çok memnunum
potenza re050a'dan sonra hem bariz konfor verdi hem de ıslak/kuru performansı ve yol sesi az gelmesi bence artıları
michelin pilot sport 3'ten çok memnunum
potenza re050a'dan sonra hem bariz konfor verdi hem de ıslak/kuru performansı ve yol sesi az gelmesi bence artıları
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Zaten google'a nokian yazdım çin malı nokia'lar gündeme vurdu
Benimde çok hoşuma gitti çivili'de karar kıldım ama satan yer bulamadım yaa..
İnternetten mi alsam diyorumda saçma bişey yollar ben sevmem çünkü internetten alışveriş yapmayı yüksek paralar internetin serin sularına yollayamam
Benim amacım karda 200 km/h yapmak değil kaymıyım gidiyim yeter![]()
Nokian Hakkapeliitta 4
Sonbahardan ilkbahara tüm hava koşullarında güvenli sürüşler sunan Nokian Hkpl 4 yeni çivi dizaynına sahiptir.Daha sağlam ve dayanıklı yeni dört köşeli çivi ile 4 yönde kavrama sağlanır.
Yeni şekli ile çiviler ilk olarak keskin kenarlarıyla yola temas ederler ve buz üzerinde mükemmel kavrama sunarlar.
Lastik üzerinde geniş dağılımlı çiviler kavramayı arttırırken sesi azaltırlar.Çivinin altında dolgu için kullanılan yumuşak madde lastiğin yolla temasını yumuşatır.sesi hafifletir ve çivinin sağlamlığını arttırır.Geniş taban ve güçlendirilmiş çelik kuşaklar lastiğe istikrar kazandırır. Lastiğin ok-şekilli taban deseni ve güçlü yanal olukları
suyun tam tahliyesini sağlar.
Taban bileşiminde kullanılan yağın çok önemli bir miktarı ,kış ve yağışlı hava şartlarında lastiğin kavrama ve dayanıklılığını arttıran çevre dostu olan Fin kanola yağıdır.
Ankara'da satan bayi buldum..
195/60 R 15 88T
Fiyatı : 244,76 TL (Fiyat iyi mi sizce)
Gittim bugün bayiye..
Fiyatlar yenilenmiş sitedekiler eski fiyatmışNasıl alıcaksınız dedi; Nakit dedim..
Buyrun efendim dedi
Ama fiyatlar ne durumda ona bakmaya geldim dedim
Vakumlulardan iki çeşit varmış bi tanesi 190 lira, bi tanesi 200 lira..
Çivili var mı dedim, sipariş üzerine getiriyoruz dedi.. 1,5 ila 2 ay arasında değişiyomuş ama o lastikleri dolar üzerinden satıyolarmış şuan için fiyat veremiyoruz dedi..
Sezon açıllınca fiyatlar'a 70-80 lira katıp satıyoruz dedi..
Amacım sezon açılmadan almak dedim.. Kimse sizin gibi düşünmüyo dedi
Nokian WR
Nokian WR özellikle Avrupa’nın değişken kış koşulları için dizayn edilmiş dünyanın en hızlı vakumlu lastiğidir.
Yağmurlu ve karlı koşullarda tam kavrama sunan Nokian WR kuru zeminde de mükemmel sürüş konforu sunar.Lastik oluk açısı her ebat için farklı oluşturulmuştur bu da daha verimli sürü ve daha etkin suda kızaklama sağlar.
Nokian WR yeni taban yapısı ile uzun kullanım ömrüne sahiptir.İleri
HAKA kılcal yapılar ile lastik özelliklerini tüm kullanım ömrü boyunca koruyan Nokian WR minimum ses seviyesindedir.
![]()
Nokian 4 mevsim 195 50 15 ebatlarında lastikleri kullanıyoruz... şiddetle tavsiye ediyorum cok sessiz ve inanılmaz bir yoltutuşu var.
Özellikle kar lastikleri için dünyada bir numara diyorlar
bende dört mevsim nokıan 185 60 14 aldım gerçekten yol tutuş ve sessizliği 10 numara.Hepsi burdadan aldım samsunda lastik bayisi görünce direk mesleğimi sordu.Aldığı cevapla ya polis ya asker bu lastikte ne buluyorsunuz dedi ardındanda aldığım fiyatı sorup soran olursa biraz daha yüksek fiyattan temin edebileceğini nokıan lastiklerinin birincilikleri olduğunu ve kaliteli olduğunuda balirtmişti.Arkadaşta bridgestone aldı fakat lastik sesinden acayip şikayetçi olduğunu söylemişti
Ankarada buldum dediğin bayi bunlar mı acaba
Nokian Kış Lastiği 225 45 R 17 91 H Nokian W+ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 98825375
Eğer Bridgestone'un Blizzak serisi ise, uzak durun.
Yanlış anlamayın, Blizzak kış koşulları için muhteşem bir lastik. Ancak, Ömrü sadece bir kış. Hatta, arada kuru asfalta çıkma durumu olursa, daha da kısa.
Blizzak, en dış katmanında kapalı hücreli çok yumuşak bir hamur kullanıyor. Bu katman aşındığı zaman, elinizde çok dandik bir lastik kalıyor.
ABD gibi, bu tür şeylerin ucuz olduğu yerlerde, pahalı araçları olanlar her yıl bir takım Blizzak alıp, bahar gelince çöpe atıyorlar. Ama buna da para yetişmez açıkçası.
bilenler gerçekten bilinçli kullanıyor. bana test etmem için verildi bu lastikler. ilk taktığımda hava çok soğuk değildi. tam anlayamadım nasıl bişey olduunu lastik karda yağmurda inanılmaz iyi.
pirelli p7 lerin kuru zeminde tutunduğunun iki katı yağmurda tutunuyor. önceden gaza her sert bastığımda traction control devreye girerdi. her sert frende abs çalışır araba zor dururdu. nokian ile nerdeyse vsa lambası hiç yanmıyor. canımın kıymetini anladım.
bahsettiğim 4 mevsim lastiği de değil. high performance serisi. direk yazın kaymak asfalt lastiği buna rağmen kışın mükemmel. kış lastiklerini düşünemiyorum.
tanıdıklara sorarım temin etme şansımız olursa nokian alabiliriz belki. her araçta bunlardan takılı olsa trafik kazaları azalır eminim.
aralarında hemen hemen kullanmadığım lastik kalmamıştır.lastik konusunda çok titizimdir.lastik yoldan atmıycak hangi hızda olursa olsun.ve şu ana kadar kullandıklarım arasında en iyisi bridgestone potenza s001 230-240 kmh la çok rahat oynayabiliyosun audide şu an kullandığım ebat 225 50 16 jettada 225 40 18,rahmetli polodakide 205 45 17 ydi hepsi s001 di![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)