Tek dezavantajı 215 40 17 var size en yakın ebat olarak abi.
Nokian Lastikleri
Tek dezavantajı 215 40 17 var size en yakın ebat olarak abi.
Nokian Lastikleri
Testleri, yorumları baya takip eden birisi olarak Nokian hakkında kötü birşey duymadım desem yalan olmaz abi, her ölçüde çok başarılı lastikler üretiyorlar..
EMG , Emre Nokian kullanıp öneriyordu, ben 1-2 kez test etme fırsatı buldum ( H ve V serilerini) gayet iyiydi standart binek aile arabası tepkilerinde de. ilkercom nickli üye de Nokian öneriyor her fırsatta hatta Z g2 öneriyor, o tecrübeli sanırım bu konuda
Bu arada bende Nokian V alacağım Haziran ayı içerisinde.
Aynen 4 senedir(3 takım) nokian kullanıyorum gerek cadde kullanımı gerek pist kullanımı çok başarılı tavsiye ederim.
benim kullandığım ebatlar ufak olduğundan zg2 serisi olduğunu sanmıyorum v serisi kullandım, kendi aracımda çok fazla lastik denemedim başka araçlardada çok zorlamadığımdan sağlıklık bi kıyaslama yapamıcam malesef ama lastikçimin dediği kadarıyla michelin ps3 ve pirelli pzerodan iyiymiş
Ya bu Nokian z G2 aklımı çeldi. Daha 10 günlük lastiklerimi bunlamı değişsem napsam.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hankook Ventus Evo v12 de bakılabilir bence.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
evo v12 ler de gayet iyi sonuçlar almış testlerde. s001 ise kuru performansıyla öne çıkıyorki bana da o lazım zaten. yağmurda kesin çıkmam. aslında semi slick bile işimi görür, yarıştan yarışa.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Listeye bir de Michelin PS3 ekledim arkadaşlar. Özellikle izmirli arkadaşlar yorum yapasa memnun olurum. ***** izmirin kaymak yollarında her lastik bir olmuyor.
Şu an gönlüm PZERO NERO vs PS3 yana.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Abi Pzero Nero'yu liste dışı yap bence, Görkem de yazmış önceki sayfada zaten.
PS3 derim Re002, S001, PS3 arasından ise.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)