K-sport coilover kullanan varmı aramızda?Yol tutuş vs açısından nasıl bi coilover diğer markalara göre.
K-sport coilover kullanan varmı aramızda?Yol tutuş vs açısından nasıl bi coilover diğer markalara göre.
Ksport arkadaşım kullanıyor memnun .
Bende bisey sormak istiyorum. Raceland coil alicaz 2. El alirken nelere dikkat etmek lazim?
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
helezonunu çıkarıp amortisörlerinin düzgün calisip calismadıgını ve birbirleriyle eşit sertlikte olup olmadıgını kontrol edin.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Yorumunuzu bekleriz![]()
cumartesi günü taktırıcaz buraya yazarım![]()
ben kullanıyorum şu an turgay çok memnun kalacaksınız buna emin ol![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
uzun araştırmalar sonucunda integra için k-sport coil over aldım kıbrıstan bi arkadaşıma getirttim. tek kelime ile süper. daha önce nam amasörda sertleştirme ve alçaltma yapmıştık ama bu başka oluyor kullanımda müthiş tepkiler var. araç yoldan ayrılmıyor çizgiden çıkmıyor. sertlik yumuşaklık ( hem süspansiyon için hem yay için ayrı ayrı sertlik)hemde yükseklik ayarlı olması ve süspansiyon sertliğini manuel olrak ayarlamak gerçekten çok hoş... bence hiç başka bir şeyle bir şeyle uğraşma eğer maddi bir sorun yoksa k-sport tak kafandan süspansiyon olayını çıkar. dün yüksek hızda deneme imkanım oldu 180-190 arası bile araç gücen veriyor artık
G.D.O. LU TEG
araca taktık yol tutuşu gayet iyi alacak olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)