Arkadaşlar ta technix marka coil kullanan varmı yol tutusu sertligi nasıl veya bir problem yasayan varmı??
Arkadaşlar ta technix marka coil kullanan varmı yol tutusu sertligi nasıl veya bir problem yasayan varmı??
polo aracımda kullanıyorum bıraz sert ama içini dısına cıkartmıyo ınsanın yol tutusu bana gore ıyı vırajlarda ıyı olmayan lastıkle sacma sapan dreksıyonu kırıyorum halen yasıyorumtavsıye ederım ama ıyı konfor ısterım dıyosan alma
![]()
bende uzun zaman kullandım araç yine vw polo'ydu memnun kaldım. hiç bir sıkıntı cıkarmadı. 5cm Yaydan geçtim hayat kurtardı diyebilirim![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
golf5 te kullanıoruz herhangı bı problem yasamadık sorunsuz denılebılır..
cok beklentı ıcıne gırdıgımızde cokomel olayına dönuyo olay![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Bende civic aracım için düşünüyorum önleri 9 arkaları 7 cm basıyormuş.Bazı arkadaşlar o kadar basamaz diyorlar kararsız kaldım söylenildigi gibi basılabiliyor mu ?
Dip basmak istiyorsaniz gidin sanayide yaptirin, henuz memnun olan gormedim..
Kendim de bir kere tecrube etmistim Ibiza'da, sanayi isi coillerime sukrettim, verdigin paraya yanarsin.
anladıgım kadarı ile sertlikten yana sıkıntısı yok en önemlisi yay ve amartisör sesi filan yapmıyor aracında piyasada sadece 2,5 cm lik yayı olduguna göre su anlık bizim isteklerimizi yapar diye düşünüyorum yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)