sanırım aradığım servis kitabını buldum
http://downloads.hondatech.info/Auto...e%20Manual.zip
sayfa 1150
sanırım aradığım servis kitabını buldum
http://downloads.hondatech.info/Auto...e%20Manual.zip
sayfa 1150
Kronik o amirtisir patlamasi abi ayni kmlerde bizimkide gitmisti. Arkalarin yuke bindgnde asaga dusmeside oturma pozisyonundan. Asirisi amirtisor sorunu tabiki.
arka tasıyıcılara baktınızmı travers takozuna fişekler vs![]()
www.honda-tech.com
arac sifirdan beri boyle
belkide orjinalden yapisi boyledir gercekten ? ne kadar sacmada olsa.
arac bende olsa coktaaan komple yay ve amortisorleri atmistim cope..
bu arada peder bunu yetkili servistekilerede sormus
tabi cevap cok bilindik:
"bu modeller boyle"
ieslerin arka basıktır orjınalde ama fazlada payı yoktur aslında 7-8 cm esner en fazla .
ılk basta amortısorlerı patlak gıbı anlatmıssın .
bn 5-6 cm basık 2 sene kullandım orjınal amortısoru patlamadı hıc ön tarafı patlattım ama .
enteresan aslında bnde o ses olurdu ama basıkken olurdu on taraftan olurdu .
arkadasların dedıgı gıbı takozlarda sıkıntı sanırım.
İşine yarayacaksa şöyle bir link verebilirim.
Tüm parçaları civatalarına kadar bulabilirsin.
Ayrıca illaki kontrol edilmiştir ama Civic'lerde travers takozları hassastır.
Çukura girince vurma sesi oradan geliyor olabilir.
Honda Car Parts / Choose by Model / Honda Parts | Honda Cars | Honda Motorcycles | Honda Power Products | Lings Honda
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Servise degilde bence bi amortisorcuye gotursen şip diye çozer senin derdini
Seyrantepede ank amortisor engin usta oraya bi goster istersen
.
Arkadaşım geçmiş olsun .Aynı sorun bendede vardı arka taşıyıcının üstünde travers takozu var ben ucuz diye yan sanayi taktırmıştım yine aynı kut kut diye cukura düşünce ses yapıyordu .Gittim bu sefer ikisini orjinal olarak değiştirdim ses kesildi. Ancak şuda var bu aracın amörtisörleri serttir aracı daha yeni hareket ettirdikten sonra ilk beş dakka yine cukura falan girersen ses hafif geliyo öyle yüksek değil sanırım bu amörtisörlerin yapısında kaynaklanıtor yağ doldurması boşaltması kendi içinde bunu da değerlendir ben vti sedan arka amörtisörlerini taktım daha yumuşak sorun % 90 gitti gibi son olarak arka lastik havalarımı arkaları 30 önleri 32 olarak kullanıtorum şu an iyi 4 ünü 32 yaparsan ses gelebiyor cukura sert girersen bu kadar da kötüleme 1.6 ies i d16y4 motor kraldır hele turbolusu imparatordurgeçmiş olsun tekrardan
![]()
beyaz 99 1.6 ies
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)