User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: sadece öne 5mm yay

vdcoupe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bnmde Aracımda önlerde Eibach 3.5 mm spor yay vardı tatmın etmedı basıklık.. 1 bakla kesmiştik... arka orjinal yüksekliğindeydi 1 bakla kesince tatmin edici basıklıgı yakaladım.. fakat evet arkadaşlarında dediği gibi... ani hareketlerde yol tutuşu çok zayıflıyor aracın... araç hemen savrulucakmış gibi bi his veriyor insana... ben yaptım siz yapmayın bence pekte sağlıklı bi uygulama diil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vdcoupe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bnmde Aracımda önlerde Eibach 3.5 mm spor yay vardı tatmın etmedı basıklık.. 1 bakla kesmiştik... arka orjinal yüksekliğindeydi 1 bakla kesince tatmin edici basıklıgı yakaladım.. fakat evet arkadaşlarında dediği gibi... ani hareketlerde yol tutuşu çok zayıflıyor aracın... araç hemen savrulucakmış gibi bi his veriyor insana... ben yaptım siz yapmayın bence pekte sağlıklı bi uygulama diil
    bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum. görünüş ikinci planda kalmalı bu kadar risk unsuru var iken

Umut209 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence öne 5 arkaya 3.5 alabilirsin bu sayede istediğin gibi aracın kafası basık olur yol tutuşta da bi problem yaşıcağını sanmıyorum ama arkayı orjinal tutarsan hem bence hoş bir görüntü olmaz yol tutuş açısındanda problem olucaktır öne 5 takıp arkaya 3.5 takan çok kişi gördüm bi problem ile karşılaşmadılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boneheadz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence öne 5 arkaya 3.5 alabilirsin bu sayede istediğin gibi aracın kafası basık olur yol tutuşta da bi problem yaşıcağını sanmıyorum ama arkayı orjinal tutarsan hem bence hoş bir görüntü olmaz yol tutuş açısındanda problem olucaktır öne 5 takıp arkaya 3.5 takan çok kişi gördüm bi problem ile karşılaşmadılar
    dediğiniz gibi olabilir tabi bu seferde 2 takım yay parası çok külfetli oluyor coilover amortisör takım almak daha mantıklı hale geliyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)