Merhabalar,
Sitedeki bir çok arkadaş iyi kötü aracımı görmüştür.. Ama benim şöyle bir sorunum var W201 190 E kasalarda Yay ve amortisör birbirinden bağımsız ( yan yanalar ) çalıştığı için araca göre coilover yada istediğim özelliklerde süspansiyon takımı bulamadım air ride düşündüm ama iyisinin maliyeti 8 bin TL Bursa' da 2 bin TL ye yapılanada ben güvenmiyorum orada yapılmış bir araç kullandım sadece show amaçlı olduğu bariz bir durum hiç sağlıklı değil
Tr de eicbah' ın max 5 cm yayları var ama yetersiz kalıyor. yurt dışında ise yine eicbah'ın max 6 cm ebayda bulabildim ancak biz aracı istediğimiz basıklığa getirebilmek için 9 cm bastık ve en nefret etiğim şeyi yapmak zorunda kalarak yaylar kestirdik aksi halde presle falan kurtaramadık olmadı(((
bu işlem Maslak ta nizam ustada yapıldı ayrıyetten amortisörler gazlı olduğu için %85 sertleştirme uygulaması yapıldı buraya kadar her şey süper ama savrulmak nedir bilmeyen araçta yol tutuşu kalmadı şunu söyleyebilirim 120 -140 arasındaki hızlarda yapılan agresif kullanımda arka tarafı savurabiliyor. Şükürler olsun Direksiyonum iyi ve çok dağıtmadan toparlayabiliyorum ancak bu hep böyle olacak demek değil işin özü bu konuda ne yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var