User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Amerıkan sanzıman tamir ve bakım

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    LS1 için 70 bin dolar harcayıp 563hp alan ilk defa gördüm.

Tebrikler

vtanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LS1 için 70 bin dolar harcayıp 563hp alan ilk defa gördüm.

Tebrikler
    sadece motor harcamdilar bu miktari, yanilmiyorsam aracin herseyini yeniledi, dosemeler, alt takim lastik jant vsvsvvsv, motor bildigimiz 383 stroker, arac cabrio ve agirligi 1850kg civari.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dayımın artık sizinle görüşmek istediğini zannetmiyorum, ama dediğim gibi video'yu çektikten sonra paylaşırız, bakalım Granatelli'mi yanlış kalibre etmiş yoksa gerçek hızmı...iyi geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu saptırmayalım lütfen, konumuz neydi Ustalık ve Dürüstlük ama kusura bakmayın ikisinide sizde göremedik. Konu kapanmıştır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayayım dedim ama...... 2004den beri araçlarımı AVKya götürürüm veya sağolsun onlar da buraya gelip yardımcı olurlar... Yaptıkları işin arkasında durmadıklarını hiç görmedim. Bu araçlar çok güçlü ve parçalarını çabuk aşındırabilen araçlar, her aşınan parça için araçla uğraşan ustayı suçlamak doğru olmaz..Turuncu Camaroyu ilk aldığımda araç ben almadan en son AVKdan çıkmıştı ve Ankara'ya gelir gelmez yolda kaldım. Aracı çekiciyle AVKya gönderdim ve benden 5 kuruş talep etmeden aracı sapasağlam bir şekle getirip bana teslim ettiler. Daha ne olsun? Hepimiz bu işin içindeyiz hepimizin başına zaman zaman istenmeyen olaylar geliyor fakat dediğim gibi insanları suçlamadan önce olan olayların kimin sorumluluğunda olduğundan emin olmak gerekiyor.
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dayımın artık sizinle görüşmek istediğini zannetmiyorum, ama dediğim gibi video'yu çektikten sonra paylaşırız, bakalım Granatelli'mi yanlış kalibre etmiş yoksa gerçek hızmı...iyi geceler
    niye ne yapmisim ben dayiniza, hakaret, saldiri, kufur??? size gore hakkinizi yemisim, gel ikna et beni iade ederim hakkinizi. ama istemezsiniz cunki, karsima cikacak yuzunuz ve medeni cesaretiniz yok, icten biliyorsunuz haksizsiniz ve sadece yanlis kullaniminizin dogurdugu maddi zararlarin patlamasini burada bize yapiyorsunuz.

konumuz neydi insanlik, onuda sizde gormek istiyorum, ister kapat ister kapatma konuyu.

Subi-Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdan ustaları ve ekmek teknelerini karalamak çok yanlış bir sıkıntı varsa gidip yüzyüze güzel bir şekilde halletmek en doğrusu ikitarafta iyi niyetli olduktan sonra ortak noktayı bulmak hiçte zor değil
    STİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet doğru söylüyorsunuz ama herşeyi en iyi kendisinin bildiğini zanneden ve hiçbir hatayı kabul etmeyen birisi ile yüz yüze görüşmek pek de anlamlı değil. Saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet doğru söylüyorsunuz ama herşeyi en iyi kendisinin bildiğini zanneden ve hiçbir hatayı kabul etmeyen birisi ile yüz yüze görüşmek pek de anlamlı değil. Saygılar
    bu kaniya nereden vardigini sormak bile istemiyorum,bir derdini anlattin, yuz yuze gorusup negativ bir cevap mi aldin?? bu forumda mekanik ve elektronik konuda cok deneyimli insanlar var, sorununu onlara anlat ve bu konuda onlarin verdigi karari buradan kabul ederim, ve geregini yaparim. su saatten sonra bunu yapmama gibi bir opsiyonun yok, ya yapacaksin yada tum karakterin tartisilir duruma gelir. al sana herseyi bilen insandan teklif. iyi dusun tasin

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben boşuna yazmadım 20 yaiımda arkadaş diye...Şimdi konu dikkate alınıp cevap yazılınca dayımın zamanı yok dayım istermi bilmiyorum oldu. Arkadaş yazmış olmak için yazdı hani bende bu işlerin içindeyim bende bu piyasada varım forumda saygınlık kazanim diye ama beklemediği tepkiyi aldı gerçekler şaşırttı.vtanju güzel yazmış herkesi memnun etmek imkansız hatta bazılarında gerçekten avknın hatasıda olmuştur ama burda yanlış olan bilinçsiz artniyetli karalama kampanyası yapılıyor olması. Neyse yinede 12bin doların çöpe gittiğini düşünüyorsan AVK 11 senedir aynı yerde genelde mahkemelerde tüketiciyi kolluyor ve düşündüğünden daha kısa sürüyor bu tarz davalar. Bana göre konu kapanmıştır. İyi forumlar

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon yegenim yazmis.
    74 model sehpa...

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon yegenim yazmis.
    +1 vtanju abi'nin sabrina hayran kaldim.

ben sahsen konusan arkadasin yeterli teknik bilgiye sahip oldugunu sanmiyorum bu suclamalari yapmak icin.

bu arada beyne kilit koyma mevzusunu ise ayrica tartismak lazim; musteri ayari bozmasin diye mi yapiliyor yoksa sadece ayar bi yerde yapilabilsin diye mi yapilyor? benim basima d geldi ve bence yapilmadan musteriye danisilmasi gerekn bir konu.. bnm de basima geldi ve cok sinirlenmistim ogrenince...
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben sahsen konusan arkadasin yeterli teknik bilgiye sahip oldugunu sanmiyorum bu suclamalari yapmak icin.

bu arada beyne kilit koyma mevzusunu ise ayrica tartismak lazim; musteri ayari bozmasin diye mi yapiliyor yoksa sadece ayar bi yerde yapilabilsin diye mi yapilyor? benim basima d geldi ve bence yapilmadan musteriye danisilmasi gerekn bir konu.. bnm de basima geldi ve cok sinirlenmistim ogrenince...

guzel bir konuya degindin(beyine kilit) bu konuyu aslinda baska bir baslik altinda tartismak gerekir. .

ben hptuner turkiye distributoruyum ve bu cihazlari satiyorum bu sebepten kilite pek hos bakmiyorum,

kendimce sebeplerim;

-----cok ozel yapilmis yuksek hp araclar
    -----musteri durumuna gore, mesela bazi musteriler ayni anda bircok degisik servise gidiyor, burada kilit koymak taraftariyim cunki sorumluluklar daha rahat belirlenir, yoksa baska bir servis benim programimi gorecek diye degil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyin kiliti sadece o servise bağla kalmasıiçin yapılan bir uygulama. Ama biz o konuyu tamamen yeni ECM ile çözdük ve HP Tuner ile Ömer Usta yazılımını yaptı, tavsiye ederim. Yakında nasıl 180 mil bakılıyormuş video'yu paylaşılacak hep beraber görürüz. Saygılar

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtanju Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guzel bir konuya degindin(beyine kilit) bu konuyu aslinda baska bir baslik altinda tartismak gerekir. .

ben hptuner turkiye distributoruyum ve bu cihazlari satiyorum bu sebepten kilite pek hos bakmiyorum,

kendimce sebeplerim;

-----cok ozel yapilmis yuksek hp araclar
    -----musteri durumuna gore, mesela bazi musteriler ayni anda bircok degisik servise gidiyor, burada kilit koymak taraftariyim cunki sorumluluklar daha rahat belirlenir, yoksa baska bir servis benim programimi gorecek diye degil.
    tesekkur ederim.
    06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Pardon ama konuyu bilmeden nasıl böyle bir sonuca varıyorsun anlamış değilim. Herkesin kendisine göre bildiği birşeyler vardır, illaki mühendismi olmak gerekiyor . Bırakta 7 senedir kullandığımız aracı az çok bilelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz dusunmeden yaziyorsun, arkadas ne yazmis, sen ne cevap vermissin, hic alakasiz konular, bence senin derdin baska, dun ugur beye mesaj attim hic sorun yok diye yanitladi, adminlerden konuya kilit talep ediyorum.

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vay vay konuya bak bak ceyhun kardeş ben ne ustalar gördüm ne servisler gördüm suan 27 yaşındayım ve 17 yaşımdan beri sanayilerde geziyorum arabalarla ugraşıyorum eger amerikan sa araç kesınlık volkan abi bu işin sonu
    benım aracım orda ve hiçde aklıma gram bişey takılmıyor daha öncede oraya yaptırdım ve hiç bi sorun yaşamadım hatta daha önce amerıkancıyım diye gezen yere gittim boşuna 1 ay aracımı yatırdılar avk ise 1 iş günü içinde çözdü sana öyle diyim boşuna *** atmaya çalışma avk ve vtanju nasıl bi karakter ve usta oldugunu herkez bilmekte
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)