2 haftadır amansızca 225 40 16 ebatında lastik arıyorum arkalar için, herkes getiririz 2 güne hazır desede hepsine sipariş verdim ve 2 haftadır lastiksizim güvenmeyin lastikçilere gerçekten, dün sabah arkadaşıma sitemde bulundum sağolsun serzenişlerime yanıt buldum ve artık bıktığım için markası ne olursa olsun 225 40 16 ölçülerinde herhangi bir lastik alacağımı belirttim, daha önceleri V desen olmasın asimetrik desen olsun bmw bu arkası sürekli kayacak şeklinde söylemlerimi bir kenara bıraktım, çünkü jantım çok geniş ve her kalça sallamada havası kaçıyordu, artık en son lastikler o kadar kendini saldı ki durduğu yerde 2 günde bir iniyordu bu lastikleri buldu o da;
Starmaxx Lastik ULTRASPORT ST730 Otomobil için yaz / Ultra yüksek Performans (UHP) lastikleri
Sizce nasıldır geçmişte olduğu gibi tutunma problemlerini bunda da yaşar mıyım şaibeli, kullanan çok kimse yok bu lastiği sanırım, bu öğleden sonra gidip taktırıcam, ama düşüncelerim var bu benim 3. senede arkalara 6. lastik takımım, önlerde yine bir sorun yok izmirin sağolsun kalitesiz asfaltı 3. viteste bile aracın arkasının gelmesine sebep oluyor, bu jantlarda 2. lastik takımım yani, daha önce Pzero nerolara verdiğim para haram zıkkım olsun 6 ayda bittiler sırasıyla daha sonra aklım başıma geldi Neuton NT5000, Petlas bilmem ne bi kaç marka daha kullandıktan sonra son kullandığım Sonar marka lastiklerdi iyi dayandılar gerçi yine yazın aldım bu jantları üstüne sonar takıldı iyiydi, ama sanki hamuru bana dayanmadı..
Şimdi ki sorum daha önceki arka tarafa aldığım lastikler hep 205 45 16 idi. Bu sefer 225 45 16 ölçüsünü deneyeceğim lastik kötü olsa bile bi nebze daha iyi tutar herhalde, artık lanet ettim çünkü bıktım normal kalkışlarda bile silkeliyo araba sarmaktan, ne dersiniz bu lastik için artık ne derseniz deyin aldım gitti belki de serzenişti bu 2 haftadır çektiğim lastik çilesini bir ben bilirim, yorumları bekliyorum kullananlar varsa ya da fikir üretecek olan varsa (Not: aracın arkası basıkkende tepkiler aynı tutunma problemi ön planda)![]()