Aracım c-max ama bildiğim kadarıyla focus2 yayı uyuyor.Tein marka yay buldum uygun fiyata.Ne dersiniz alınır mı ? Kaliteli midir ? İyi düşürür mü ? Sıkıntı çıkarır mı ? Yol tutuşu olumsuz etkiler mi ?
Aracım c-max ama bildiğim kadarıyla focus2 yayı uyuyor.Tein marka yay buldum uygun fiyata.Ne dersiniz alınır mı ? Kaliteli midir ? İyi düşürür mü ? Sıkıntı çıkarır mı ? Yol tutuşu olumsuz etkiler mi ?
araç dizel ise vogtland kullanın derim, istenilen ölçüde düşüyor, konfordan da az kayıp var...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Verdiydimde sikinti çıktı duygusal olarak.O sebeplen spor yay planım varAyrıca vazgeçmemin bir diğer sebebide max 7cm düşürüyor olmaları.
ben honda aracımda kullanyorum 3.5 tein marka çokda güzel düşürdü + konforuda güzel gerçi araçtan araca değişir sanıım![]()
Arkadaşım golf 6 da kullanıyor.Dediğiniz fiyata olanlardan,sahibindende bir de plakalık hediyeli olan çakma ürünlerGayet memnun konforu da fena değil..
What Goes Around,Goes Around
Güzel düşürdüyse sıkıntı yok o zamanAlınabilir zaten çokta uçuk fiyatlı değil.
Olumlu yorumlar duymak mutlu ediyor.
İnşaat demiri olabilir falan dedi arkadaşlarım o yaylar için.Meraktan konu açtım.
Doğrudur aile aracı. Hothatch alabilecek yada aftermarket parçası bol bulunan bir araç alabilecek maddi durumumuz maalesef ki şuan için yok. Elde olanı yapabildiğim kadar güzel yapmaya çalışacağım.Zaten yerin dibine sokucam vs diye iddam yok 18 jantın verdiği yüksekliği alsın çamurluk payını kapatsın yeter.
35 düşürse direk alırım ama düşmüyor 35lik yayla.Teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)