arac kaportacıda iken depon süküldü ise deponun bağlantı yerlerine bir bak derim..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
ben koni taktıktan sonra bendende sağ arkadan ses gelmeye başladı. bütün lastik takoz falan ekipmanlar 0 takıldı ama ses geçmedi. arka amortisörün kafasının bağlantı yerinde bulunan lastik parça amortisörün üzerinde hareket ederken gıcırtı yapıyormuş çok aramalar sonunda buldum.
ve sadece 1 damla yağ damlattım. ses falan kalmadı.
şimdide ledli stoptan tıkırtı gelmeye başladı. onu keseceğim
Arkadaşlar arabaya gittim arka tarafını komple boşalttım kabini döşemeyi stepneyi yangın tüpü vs. vs. ne varsa . Arka koltuklardaki emniyet kemeri ve kemer yuvalarını koltuğun altına saklamıştım onları çıkarttım eski yerlerine. Bizim fabrikada kullanılan bir yalıtım süngeri var ondan kestim 1 metre bagaj döşemesinin arkasını sağ sol komple kapladım metale temas edecek yerleri. Sonra tecrübeye çıktım amanın yine aynı ses.
Döndüm tekrar garaja bu seref alt yürüyeni kontrol için gazeteleri serip yattım arabanın altına bişey yok ne Z rotları sürtüyor ne egsoz vuruyor. Sonra bi çukur efekti yaratayım dedim gittim kaldırımlara döşenen ufak taşlardan aldım iki tane sağ arka tekerleği çıkarttık onların üzerine.
Neyse baktık ve gördükki Z rotunun pimi bizim güzelim 60 lık egsoz borusuna tınk tınk temas ediyor. Sanırım sorunumuz bu.
İmhotep Z rotu fikri senden çıktı Hadımköy tarafına işin düşerse soğuk bi bira ısmarlayayım sana.
Bugün iş çıkışı doğru sanayiye ustaya orda bir demo ve sorunu çözüyorum kısmetse. Zaten ondanda değilse s.... sesine diyip devam edeceğim.
Hadi Gözün Aydın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)