S3 kullanan ve daha önce haldex ile ilgi sorun yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim araç 1-2 sarıyor sanki önden çeker gibi bu normalmidir değil ise nerde kime yaptıra biliriz haldex ten anlayan yerler.
S3 kullanan ve daha önce haldex ile ilgi sorun yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim araç 1-2 sarıyor sanki önden çeker gibi bu normalmidir değil ise nerde kime yaptıra biliriz haldex ten anlayan yerler.
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
Kesinlikle normal değil, benim aracımda gazı tam açarak yağışlı havada bile kalksam en ufak bir patinaj söz konusu değil. Kalkıstada esp lambasnn yandıgını hıc gormedım.
Yuksek ıhtımalle haldexte problem var ve araç sadece ön çeker olarak çalışıyor. Kendını koruyamayada almış olabilir. Bence yetkili servıste sorunun cozumunu buldurun ve degerlendırın.
inst. kozgaraj
Yetkiliye gitmene gerek yok
herhangi bir servise git makineye bağlat, çok basit bir şey sigorta atmış ta olabilir haldex kaçırıyor da olabilir.
Araba soğukken tam sağ yada sol yap arabayıileri geri al biri arabayı tutuyormuş gibi oluyorsa yağını ve filtresini değiştir.Büyük ihtimal yağ özelliğini de yitirmiştir.
miniks´isimli üyeden Alıntı
bundan sonra her gıdere ANAHTARIMI KOYUYORUM. anahtarınızı koyuyorsanız ARACI 2 gune hazır ederım.
Araç 2000 model 1.8T yanlız esp yok makinaya bağlandığında arıza felan vermiyor iptal edilmiş olabilirmi acaba anlamadım
Her düşüş bi öğreniş ne düşüş biter ne öğreniş
arabanın haldex yağı ve filtresi değişti ,sigortada problem yok , yavaş kalkınca 4 teker dönüyor ,araba yüke bindiğinde sarıyor ,bana göre haldex balatası zayıf veya bitmiş.....bu arada karpuz kabuğun hayırlı olsun mehmet efendi![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA
Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???
Araç 2000 modelse ve 1 saniyeden fazla patinaja düşüyor ise haldex pompasının motoru bozulmuştur..
1 saniyeden fazla patinaja düşmüyor ise sorun yoktur..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
2000 model ve 1 saniyeden fazla patinaja düşüyor...........
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA
Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???
çok yüksek ihtimalle gerekli olan parça pompa ve parça kodu 02D525557
ve yetkili servis kdv dahil fiyatı 1484tl görünüyo![]()
Çıkma haldex üniteleri de komple olarak o civarlarda fiyatları var..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
bu haldex yağı freelander için nerede satılır