Semi-Slickler sorun cikartmaz, yinede 3mm altinda derinlik olmamali![]()
Achilles in modeli 123S tir : ) her markayi arastirdim![]()
Semi-Slickler sorun cikartmaz, yinede 3mm altinda derinlik olmamali![]()
Achilles in modeli 123S tir : ) her markayi arastirdim![]()
2 gündür Achilles 123s ve Syron Streetracer'ın yurtdışı forumlarda kullanıcı yorumlarını okuyorum, gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ikisi de gayet güzel yorumlar almış.
Bir de Federal 595 Rsr da çok övülüyor, özellikle ıslak performansı çok güzel yorumlar almış.(semi slickte ıslak performansı arar mısınız orası size kalmış)
3'ü de ucuz segmentte fiyatının hakkını veren lastikler olarak ön plana çıkıyor diyebilirim.
Yok mu başka semi-slick kullanıcısı?
Geçenlerde forumda görmüştüm bi kullanıcı 1 kez pistte kullandığı Syron Streetracer lastiklerini satıyordu, hatırlayan var mı o kullanıcıyı?
"It's not what you drive but how you drive it..."
Federal 595 rs-r cok iyi ucuz segmentte.. Asiri fazla kullanicisi var. Federal i arayip baya ugrastim ama kimse sallamadi...
Achilles lastikleri icin özellikle yurt dışı forumlarında uç noktalarda yorumlar var.Kimisi cok memnun kalırken kimiside cok kötü yorumlarını yapmışlar. sanırım buda yol sartları ile alakalı olmalı.cok kafa karıstırıyor bazen bu yorumlar.
Ben suanki achilles atr sport ları alırken lastikcim cok met etmişti 123s modelini hatta desen olarakta cok hoşuma gitmişti,Fiyat - performans olarak cok memnun kalacagımı söylemişti fakat aracıma cok üst seviye gelecegi icin vazgecmiştim.Ben atr sport modelinden cok memnunum. (tabiki kaliteli asfalt üzerinde). Fakat yol şartlarıda önemli tabiki.ömrünü bitirmiş erimiş asfaltta hangi lastik olursa olsun farketmiyor sonucta.
195 45 16 lastık oalrak ne onerırsınız ılk defa lastık alcam![]()
www.honda-tech.com
Evet haklısınız illa ki kötü yorum yapanlar da çıkıcaktır. Tıpkı Türkiye'de olduğu gibi yurtdışında da bilinçsiz tüketiciler var. Örneğin dün bi yabancı forumda okudum adam streetracer ya da 123s'ten(hangisiydi tam hatırlamıyorum) şikayet ediyordu, fakat adam İrlanda'da kullanıyormuş, 4 mevsim yağış var
Ben İzmir'de kullanıcağım için zaten ıslak performansını önemsemiyorum, kuruda hangisi olursa olsun aralarında uçuk farklar olabilceğini düşünmüyorum, en nihayetinde hepsi semi-slick.
Yorumunuz için teşekkürler, ku36 zaten tartışmaya mahal vermeyen bir lastik![]()
"It's not what you drive but how you drive it..."
syron 195/50/15 semi slick lastık almaya dusunuyorum kullanan var mıdır performası nasıldır
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
toyo r888 nerede var ? ben yurtdışından getirtecektim. Türkiye'de nerede satıldığını öğrenebilirsem sevinirim.
M. The most powerful letter in the world.
Federaller ring de Bmw 125 stg 2 nin üzerinde vardı zevkle kullandık.hatta fiyatına göre performansı muhteşem diyebilirim.Tr ye döndük ve Yiğit dist.ne telefonla sordu ithal etmiyorlarmış.Almanyadaki fiyatı 18 lerin sanırım 115€ civarıydı.Böyle bir lastiğin ithalatçı tarafından getirilmemesine üzüldük.
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
tam hortlatılacak konu olmuş güncelleyelim bakalım ülkede neler var bilen dökülsün.
225 40 18 ebadı için internette bulabildigim kumho v70 ve nankang ns2r haricinde semi slick slick gören bilen duyan tavsiye eden varmıdır.
lastikleri değişme zamanı geliyor araştırma içindeyim.
265 35 18 icin semi slick bakıyorum su an dogru düzgün semi slick cıkmıyor seçeneklerde. Cup 2 connect, ns2r, ar1 vs var. Bir de achilles 123s buldum 2020 dot. Falken rt615 baktım falken distribütörü ile gelmesi imkansız gibi.
Nankang Cr-s semi slick te yeni favorimiz
E36 M50 N / A PROJECT
ALPINESTAR KW - ST SUSPENSIONS TR
Normal trafikte kullanılıyormu bu lastikler meraktan soruyorum
www.honda-tech.com