User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: VitesKutusu Güçlendirme

emre2blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

VitesKutusu Güçlendirme

Merhaba Arkadaşlar,

TR'de Özellikle istanbulda, Vites Kutusu güçlendirebilecek biryer var mı?, Mesela dişlileri Isıl işleme sokabilecek, Rulmanları büyütebilecek kasayı modifiye edebilecek gibi. Güçlendirmek istenilen kutu, M32 Astra ve Z20LET kutusu Max 320Nm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hedeflediğiniz güç nedir şanzımanın limitleri için?

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzuman konusunda yardımcı olabilirim. istediğiniz oranlar.istediğiniz tork değeri. syncro yada dogbox.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç Dizel, belki 5. ve 6. vites oranları değişebilir. Max tork 560Nm gibi düşünüyorum. Baskı balata değişecek zaten, volan ile birlikte. Max torku olabildiğince alt devirlede almak istiyorum. 1800 gibi bir değerde mesela 3000 devire kadar gidecek.

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre2blue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç Dizel, belki 5. ve 6. vites oranları değişebilir. Max tork 560Nm gibi düşünüyorum. Baskı balata değişecek zaten, volan ile birlikte. Max torku olabildiğince alt devirlede almak istiyorum. 1800 gibi bir değerde mesela 3000 devire kadar gidecek.
    speclerinize göre oran hesaplaması yapmak lazım.aracını nedir?Alfa da opel şanzumanmı var?

orj dişliler ısıl işlemle daha fazla güçlenmez aksine kırılgan olur. semente malzemeden yapılmıştır zaten ve gerekli sertlik fabrika tarafından verilmiştir.Çok daha kaliteli malzemelerle üretim yapıp ısıl işlemi yapmalıyız. istediğiniz değerler yakalanır. Bize kullandığınız şanzumanı komple yollamanız gerekir.Onun içine göre istediğiniz oranlarda dizayn yapıp üretebiliriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alfa da opel şanzumanmı var? - Ewet GM oldukları için hepsi aynı kutuları kullanıyorlar.

1.9Jtdm M32 , 2.4Jtdm F40 kullanıyor. F40 400Nm ; M32 320Nm max tasarlanmış ama, araç 3. yılını dolduruyor M32@410Nm ile, şimdi yüklemeye devam edeceğim yaza başlanacak. Sizinle irtibata geçeceğim. ozamanlar yine.

orj dişliler ısıl işlemle daha fazla güçlenmez aksine kırılgan olur. - Bencede bende makine yapıyorum, çok iyi bilirim. çok tecrübem var :P

Çok teşekkür ederim, ilginize.

Peki Geçişlerin hızlandırılması için bir yöntem var mıdır? Kaba Tabirde kutuya robot takıp öyle kullanacağım çünkü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)