sevgılı arkadaşlar bugun ıtıbarıyle kışlık lastıklerı takmak istıyorum sızce dogrumudur.
ankara yarından sonra hava sıcaklıgıgı oldukca duşecek.
kışlık lastıkler sadece kar yagmur ve yerin soguk olmasındada faydalılı oldugu duşuncesındeyım.
sevgılı arkadaşlar bugun ıtıbarıyle kışlık lastıklerı takmak istıyorum sızce dogrumudur.
ankara yarından sonra hava sıcaklıgıgı oldukca duşecek.
kışlık lastıkler sadece kar yagmur ve yerin soguk olmasındada faydalılı oldugu duşuncesındeyım.
Benim için kışlık takma tarihi kasımın ilk haftasıdır...
Manisada Kıs diye bi olay yok malesef4 Mevsim ideal
![]()
Ben geçen kış taktım arabayı yükseltmiyim diye 60 yanak orjinal ebat aldım çokta memnun kaldım özellikle kar da çıktım 2 saat yalandan gezdim bu kadar işe yaradığını bilmiyodum normal lastikle çıkanlar hep sağda solda patinaj çekerken ben sakin sakin geçiodm yanlarından çok güzel bi duygu![]()
![]()
![]()
abi erken gibi daha havalar sıcak t shirtle geziyoruzkasım ideal lastikler erimesin
Kislik lastikler 7- dereceden sonra is yapar derler.Yazlik lastigin tam kis gelmeden cok fazla hamuru zarar gormez hava 5 derece bile olsa seyir halindeyken isinabilir ama kislik sicakta sogutulamayacagina gore bence lastigin omrunu uzatmak acisindan daha ileri tarihlerde takilmali.
yarından sonra yagış ve havasogukları hızla duşecek .oyuzden takıyım dedım ama 7 derece olayı mantıklı 1 gun daha bekleyelım .
bu gunlerde 2 el lastıgı bulunabılıyo ben 350 tl sıfır lastık buldum şımdıden bakın derim.yarın oburgun yagışlar başladımı sıfırı bıle zor bulunuyo ..
+7 derecenin alti kar lastiği kullanımı için uygundur...
benim kar lastiği takvimin 15 kasım-15 nisan arasıdır hep...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)