araba üzerindeki emeğiniz gerçekten kendini göstermiş. Ev için yapılanlar çok güzel olmuş.
Bilal abi lastikleri filan anladıkta lambiri ne ayak
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Cok güzel, hayırlı işler..
Doktor değiliz ama hastamız çok ! ROZ* RUC* ROM*
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Benim demek istedigim onlar degil yalniz bildiginiz baya baya bir aracin ici ??? heryeri olmaz keskın koşeler fılan bıraz zor ama imkansız deyil degışik malzemelden olabilir.ahşap gorumlu pvc filan kaplanabilir...
kip Nickli Üyeden Alıntı Bilal abi lastikleri filan anladıkta lambiri ne ayak uste belirttim kardeş onlarda yaptıgımız işler..kusura kalma rahatsız ettiysem silelim......
BİLAL Nickli Üyeden Alıntı uste belirttim kardeş onlarda yaptıgımız işler..kusura kalma rahatsız ettiysem silelim...... yok abi est. ne rahatsızlığı bende aynı işi yapıyorum sayılır janttan lambiriye geçince noluyoruz dedim bir an emeğine eline sağlık
kip Nickli Üyeden Alıntı yok abi est. ne rahatsızlığı bende aynı işi yapıyorum sayılır janttan lambiriye geçince noluyoruz dedim bir an emeğine eline sağlık benim anladıgım kadarıyla tam tersi.. ben dıyer işleri yapıyorum l.parke mutfak filan . sen jant lastik işiylemi oylemi oluyor..
BİLAL Nickli Üyeden Alıntı benim anladıgım kadarıyla tam tersi.. ben dıyer işleri yapıyorum l.parke mutfak filan . sen jant lastik işiylemi oylemi oluyor.. yok abim mobilya dekorasyon
kip Nickli Üyeden Alıntı yok abim mobilya dekorasyon ..Oldschool... bu akadaş nisanda bu işlerden anlayan birini ariyo istambulda bi mesaş at işini anlar .. ben istb. amcamın oglunun bu işle ugraştıgını ve iş kesınleşince fıyat verecegımızı soyledım .. nasip işi sende fıyat ver sana yakınsa ya nasip..
Allah razı olsun abi düşünmen yeter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları