birebir aynı ben taktım clio3 rs inkini.
clio 3 rs i olan bir arkadaş şase ile sipariş etmişti arka diskleri. bilyeli olduğundan v.s bayada pahalı arka diskler.
tabi almamış gelip malı. bende rsin arka diski söküp gittim karşılaştırdım birebir aynıydı. adamda ellerinde kaldı mal diye 130 liraya verdiydi bana![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
he birde ben daha önce şaseyle numarasıyla sipariş verdiğimde ferodo çıktı balata. zaten bremboyada ferodo üretim yaptığı için garipsemedim.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ktec ten baktım şimdi.Megane olarak bakınca sadece Megane çıkıyor,Clio 3 RS olarak bakınca hem clio hem megane yazıyor.Aynıymış yani.Dialogy den baktığımda megane için parça numarası yukarıda yazdığım.
Düzeltme:Clio 3 RS le R26 ve R26R aynı yazıyor.Farklıysa Gökhan sen nasıl taktın o diskleri![]()
aytuğda halâ o diskler var. serviste o dönem 900 liraya yakındı arkalar. 130 liraya süper ötesi ilaç gibi gelmişti 1 dk düşünmeden kaptım.
aylar oldu 1 kişi sormadı al senin olsun diskler dedi 130a verdiydi adam
ben farklı olmadığına eminim. ben yanılsam kumpas yanılmaz.
edit: diskler brembo kutusundaydı ve mat siyahtı komple. üzerinde de clio 3 rs yazıyordu.
serviste fren paketinden tek disk gelmesi şeklinde salak bi durum var.serviste daha ucuza gelceğini hiç sanmıyorum en son balatalar 300'ü geçmişti disklerde 280 civarındaydı tanesi.
Bu arada güzel çalışma olmuş
8200266043 Arka Fren Diski 315 TL
7701206609 Arka Fren Balatası 144 TL
7701208130 Ön Fren Diski 242 TL
7701208218 Ön Fren Balatası 299 TL
Fiyatlar paramparça diye bir siteden Mais fiyatları.Servistende kampanya falan yoksa yakın fiyatlar çıkıyor.
abi bilyasına kadar aynı çıktı benim aldığımın. kumpas yalan söylemiyordur.
ancak şu olabilir. belkide clio 3 rs istediler megane rs geldi belkide.
sonuç olarak birdaha bu fiyata kimseye denk gelmez heraldesonuç olarak adamın elinde 6 ay beklemişti ve al kurtar beni dedi. aynı çıkıncada kaptım
![]()
delikli arka disk ref.no 8200266743
Megane 225 Rear Discs | eBay
sağ kaliperin aşağısındaki pim çıkmadığından komple söküp düz bir alanda biraz kaba kuvvet uygulamak zorunda kaldım. şuanda fren pedalındaki hissizliğin hava yapmış olduğundan kaynaklandığını sanıyorum. bugün yada yarın havayı almayı düşünüyorum. kendime hava almak için bir bidon yapmalıyım
balata spreyi kullanmadım, balatanın diske alışması için 200km kadar dikkatli kullanıp balatanın diske yapışmasını istiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)