bugune kdr aradım ama bi sonuca varamadım 307 için kule gergisi bulamıorum ztn takmak için yer de yok gibi camın altında kalıo amortisor başları :S wrc lerinde nasıl ne kullanıolar motoru gören var mı?
bugune kdr aradım ama bi sonuca varamadım 307 için kule gergisi bulamıorum ztn takmak için yer de yok gibi camın altında kalıo amortisor başları :S wrc lerinde nasıl ne kullanıolar motoru gören var mı?
bende bulamadım özel olarak yaptırıcaksın 200 250 ytl arası bişey tutuyor
rallilerde görmek zor artık 207ye gecti çoğu rallici aslan![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
beylikdüzünde UC plaka body kit li 307 de var selman die biri ulaşamıorum ki ona harun usta da yok dedi aradım onu ama takan takıo bi şekilde :S virajda ve makasta çok fayda sağlıo denio ama ne kdr fayda sağlıo yaptırmaya degcekse bi şekilde yaptırrım o yapanlar gibi ama degmicekse tabiki yaptırmam. ama gerek var gibi gelio araba esnemekten 1 senede 4. ön cam yine çatladı bu sefer içerden yürüo çizdiremiorum da
mediaya iniim bi ara o zmn ne dandik araba yaa o olmaz bu olmaz bozulur eder zaten durmadan offf sinir oldum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)