Merhaba arkadaşlar ufak bir sıkıntım var frene basınca titreme var direksiyonda bile bile hissediyorum bu titremeyi,disk kaynaklımıdır, geçen sene kasımda diskleri taşlattırmıştım heralde pek yararı oolmadı veya başka bi durum söz konusu olabilirmi![]()
Merhaba arkadaşlar ufak bir sıkıntım var frene basınca titreme var direksiyonda bile bile hissediyorum bu titremeyi,disk kaynaklımıdır, geçen sene kasımda diskleri taşlattırmıştım heralde pek yararı oolmadı veya başka bi durum söz konusu olabilirmi![]()
fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
Sadece frene basınca oluyorsa diskler yamulmuştur
dediğiniz gibi disklerde yamukluk olabileğini tahmin ediyorum bende porya olması ihtimali yok çünkü hadi yine masraf çıktı![]()
fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
yoldan dondugunuzde araba yıkatmamaya ozen gosterin
diskler aşırı ısındıgından bir anlık yogun soguga maruz kalınca dalgalanma oluyor disk yüzeyinde
sorunun çözümü diskler taşlanacak
aks kafalarınıı ıc aks kafalarınıd eyıstır duzelır
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
titreme yapıyorsa diskler ya taşlanacak yada değişecek...
Herkes ilk once disk demis . Gecen sene aracimda ayni sorunu yasadim. Frene basinca direksiyon ,pedal titriyodu. Disk dediler disk ve balatalari degistim sorun devam etti. Sonra duz yolda el frenini cektik 50 ile giderken baktikki titreme el freni cekince oluyor usta kampana yamulmus degisince gecicek dedi degistik titreme devam etti rot balansciya gittim baktirdim arka jantlardan biri gobekten yamulmus . Jantlari degistim sorun bittionce jantlarina baktirmakta fayda var
Direksiyon titreme yapıyorsa disk veya poryadır frene bastığın an, Tolga-55, senin kullanırken de hissetmiş olman gerekirdi jant yamukluğu kaymak asfaltta net hissedilir çünkü.
Bence sende hepsi komplike olmuş anlaşmışlar gibi![]()
En sona jant kalınca ona patlamış gibi görünüyor suçYa da çok eğik değildi sadece frenajda hissediliyordu
Yamuk disk yüksek hızla frene basınca uğultu yapar bu arada vuuuu diye ciddi şekilde direksiyona vurma haricinde.
Bizim broda mevcut frene basınca hafif titreme. Yaza sallıyorum artık jant alıcam direksiyonda sertleşme var ön takıma da baktırıcam artıkGirişmişken yaylardan da alıcam 1.5 diş
Ne Mutlu Türküm diyene! K.Atatürk
aynısı benım basıma geldı aracınız uzun yoldan geldıkten sonra yada dıskler sıcakken aracınızı yıkar dısklere su gelırse yamulma yapıyor ve buda sızın degıınız gıbı tıtreme yapıyor taslatın ve bu dedıgımı bır daha yapmamaya calısın hocam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)