Ayni fikirdeyim... Goruntu daha guzellessin ve konfor iyi kalsin derdindeyim ben de
Eibach ilk tercihim bu sebeple... Kampanya, indirim vb denk gelirse haberleselim; memnun olurum..
Ayni fikirdeyim... Goruntu daha guzellessin ve konfor iyi kalsin derdindeyim ben de
Eibach ilk tercihim bu sebeple... Kampanya, indirim vb denk gelirse haberleselim; memnun olurum..
18 lerle tam kıvamında düşmüş bence.Hatta beklediğimden de fazla.Bunlar normal megane için olan yaylar olabilir mi Ozan abi?
birde şimdi spacer sıkıntımız var. Bunun ölçümünü nereye göre yapmam lazım. Bu arada ön 1cm daha oturdu![]()
Eibaclar kac cm.likti ??
normal megane içinmi değilmi bilmiyorum açıkcası ,aldığımda üstündeydi ve 30 mm mi değilmi onuda bilemiyorum ben 5 lik diye biliyordum ( olan boyutlarıda bilmediğimden öyle düşünüyordum ) , aytuğnun arabayla aynı düşürüyor.
Siyahsa 30-35,kırmızıysa 50 liktir,zaten RS için kırmızı yok.Aytuğunkiyle aynı düşüyosa bence kırmızı normal megane yayıdır.
Bugun h&r in coiloverlRina bakarken aklima geldi acaba ta technixin coilover amortisorleri ile h&r in coilover yaylarini birlestirsek nasil bir sonuc cikar?
2.0T FSI
yeni aldıgımız megane rs imize bugun coiloverlarımızı taktık
aracı almadan 1 hafta once siparisini verdigimiz malzemler birazda işlerin rast gitmesiyse
2 gun once elimize ulastı
hemen montajını yaptık önlerde 1 cm arkalarda ise 1.5 cm pay bıraktık
montaj sonrası gerek direksiyon hiisiyatı gerek bozuk yol tepkisinin guzelliği
hem konfor hem stabilite hemde direksiyona güven hissi geldi, arac yola zamk gibi yapısyor
daha önce clio 172 182 197 hepsinde hr kullanmıstık gene bizi yanıltmadı
hr gercekten renaultta guzel işler cıkarıyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)