13 ibiza cupra aracımın bijon şifresini bi yerlerde unutmuşum (cupra harici) olabilicek araç şifreleri var mıdır acaba konuyla ilgili bilgiye sahip arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim![]()
13 ibiza cupra aracımın bijon şifresini bi yerlerde unutmuşum (cupra harici) olabilicek araç şifreleri var mıdır acaba konuyla ilgili bilgiye sahip arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim![]()
VAG grubunu bilmem ama PSA grubunda 1000 de 1 ihtimali var bende kaybetmiştim DS3'ün şifresini servisteki bütün araçların ayriyetten serviste ellerinde kalan 10 tane daha şifre denedik açamadık
1 Hafta bekledim şase üzerine şifre yollandı Fransadan işin kötüsü şifre gelince güzel bi yere koyayım kaybolmasın derken diğer şifreyi buldum![]()
sifre xj8bhy6
iyigunler
saseden siparis harici zor uydurman yazilmis zaten gecmisolsun.
- K -
________
Dr.Ecu
sağolun servisle görüştüm set harici gönderemediklerini söylediler. başka bi çözüm yolu illa ki vardır ama nasıl![]()
Ahhaa, bizim araçların ('13 İbiza Cupra) bijonlarında şifre mi varmış, buradan öğreniyorum. Şifre stepnenin olduğu yerde bir yerlerdedir değil mi ?
Hiç bir bilgim yok, hatta sorsan bana lastik sökme takımı nerede diye ezbere söyleyemem sana, muhtemelen yedek lastiğin içinde bir yerlerdedir diye düşünüyorum o derece ilgiliyim anlayacağın. Bu şifre bijon anahtarının direkt bijonlara uyumlu olması mı yoksa universal bijon anahtarına araya başka bir parça mı takılıyor ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)