leon yay önerileri

Thread: leon yay önerileri

1. Cıhat YAVAS's Avatar

Cıhat YAVAS said:

leon yay önerileri

golf mk4 ile aynı şase yi kullanan aracımda marka ve boyut konusunda bir türlü karar veremedim çok sık bozuk yolda kullanan birisi değilim aklımda 3 markanın ürünü mevcut benim aracım için hangisi daha randımanlı ve konforlu olur tavsiyelerinizi bekliyorum düşündüğüm ürünleri ise aşağıda belirttim fakat 5 cm mi 3cm mi olsun bir türlü karar veremiyorum önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum

tein
    h&r
    eibach

2. Diyadin's Avatar

Diyadin said:
    bozuk yolda kullanmıyorsanız eibach 5cm işinizi görecektir. gayet konforlu

3. Cıhat YAVAS's Avatar

Cıhat YAVAS said:
    yokmu başka önerisi olan

4. erkin006's Avatar

erkin006 said:
    eski kasa leon kullanıyorsun sanırım...bende eıbach 50mm var konfor olarak gayet güzel,arkalarda çok güzel düştü ancak önler arkalara oranla 1cm daha az alçalıyor...

konfordan çok ödün vermeyim diyorsan kesinlikle eıbach
    Quote Originally Posted by R-Turbo View Post
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

5. Sercan Keklik's Avatar

Sercan Keklik said:
    H&R kesinlikle
    Quote Originally Posted by Everyone
    Aracım Türkiyede TEK!

6. YEY®'s Avatar

YEY® said:
    Bende aynı arabada eibach omp ve h&r kullanmış biri olarak h&r yi tek geçiyorum.Yol tutuşu eibachtan çok daha iyi ve konforlu..

7. Cıhat YAVAS's Avatar

Cıhat YAVAS said:
    h&r yı 5cm lik olandan mı 3.5 cm lik olandan mı denediniz

8. Cıhat YAVAS's Avatar

Cıhat YAVAS said:
    Quote Originally Posted by erkin006 View Post
    eski kasa leon kullanıyorsun sanırım...bende eıbach 50mm var konfor olarak gayet güzel,arkalarda çok güzel düştü ancak önler arkalara oranla 1cm daha az alçalıyor...

konfordan çok ödün vermeyim diyorsan kesinlikle eıbach
    evet eski kasa sanırım sizin aracınızda 18" jantta var fakat araştırma yaparken sizin aracınızda şikayeti olan pek bir kişiye denk gelmedim tamamen farklı araçlar yurt dışında eski kasa leon larda genelde h&r kullanılıyor tek endişem tr yol şartlarına uygun olup olmadığı

9. YEY®'s Avatar

YEY® said:
    35 mm denedim ben.Orjinaline en yakın yay h&r dir.Sonra eibach..

10. Serkan.S said:
    Orjinale en yakın yay eibach h&r daha çok düşürüyor ve daha sert.Eibachın konforu daha iyidir.

11. erkin006's Avatar

erkin006 said:
    Quote Originally Posted by Cıhat YAVAS View Post
    evet eski kasa sanırım sizin aracınızda 18" jantta var fakat araştırma yaparken sizin aracınızda şikayeti olan pek bir kişiye denk gelmedim tamamen farklı araçlar yurt dışında eski kasa leon larda genelde h&r kullanılıyor tek endişem tr yol şartlarına uygun olup olmadığı
    evet güncel kasa leonlarda eıbachdan başkası yalan...senin kasadada h&r övülüyor baya...
    Quote Originally Posted by R-Turbo View Post
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

12. Cıhat YAVAS's Avatar

Cıhat YAVAS said:
    sanırım h&r alacağım eibach la arasında çok aşırı konfor farkı yoksa sert olmasında biraz fayda var verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

13. uğur's Avatar

uğur said:
    bende eskı kasa leon vardı. 18" jant varken once 3 cm eıbach vardı ve cok yuksektı. 5 cm olan arkayı ıyı dusuruo ama on bıraz havada kalıo. ayrıca kesınlıkle konforlu deıl. ve de standart amortısorlerı cok cabuk yoruyor. iyi dusun karar ver.

14. Cıhat YAVAS's Avatar

Cıhat YAVAS said:
    bende zaten tein li (5omm) bir teg e bindikten sonra 50mm yay sevdasından vazgeçtim 18" jant orj cupra-r jantı bulana kadar kesinlikle düşünmüyorum orj lastik ebatlarında orj amortisörle umarım 35mm h&r lar bana sorun yaşatmaz

15. uğur's Avatar

uğur said:
    Cupra r jantının cıkmasını cok zor bulursun. Serviste de fiyatı 2.500 mılyarı bulur.

16. Cıhat YAVAS's Avatar

Cıhat YAVAS said:
    bazen çok nadir denk gelebiliyor bir arkadaşım 2 yıl aramıştı bulamadı en son rastgele rotbalans ayarı için gittiği bir lastikçide denk geldi aldı ümidi kesmemek te fayda var

17. uğur's Avatar

uğur said:
    Ikı tane cupra r lı arkadasım var ama satan yok Bişi olursa yazarım.

18. Cıhat YAVAS's Avatar

Cıhat YAVAS said:
    el üstünde tutulan bir jant bende satmazdım açıkçası denk gelirse haber bekliyorum

19. Cıhat YAVAS's Avatar

Cıhat YAVAS said:
    bugün itibari ile h&r 35mm yaylar ile kırmızı zeminli ledli stopların siparişi verildi cevap veren vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim konu kitlenebilir