Yazlık lastik alacağım, 225/45 R17 Ambition Sportback A3 için.Şu an üzerinde P zero Rosso'lar var, ne alacağıma karar veremedim.
Pirelli ve Michelin az çok bildiğim markalar ama diğer markalarla ilgili bilgim yok, önerileriniz dinlerim.
Yazlık lastik alacağım, 225/45 R17 Ambition Sportback A3 için.Şu an üzerinde P zero Rosso'lar var, ne alacağıma karar veremedim.
Pirelli ve Michelin az çok bildiğim markalar ama diğer markalarla ilgili bilgim yok, önerileriniz dinlerim.
It is better to travel well than to arrive.
Conti Contact 5 veya michelin pilot sport 3 öneririm.Conti'nin tek dez avantajı biraz daha çabuk bitiyor.
Tikkat Laz
Goodyear eagle asy 2 modeli var bende.en kisa zamanda takas icin lastigi degistiricem ben.he tutus vs iyi skintisi yok ama bana gore sesli ve sert lastik aracim 2010 passat yalitimimi kotu anlamadim ama benim hosuma gitmedi. He dersenki olsun alirim benim ihtiyacimi gorur benim lastikler 2014 uretimi 10 bin kmlik lastik uyarsa gorusuruz faturasida var.
conti 5 kesinlikle
bende çok araştırdım aklımda conti sc5 ve goodyear f1 asym 2 vardı dün hesaplı goodyear denk geldi takdırdım önceden starmaxx die dandirik bi lastik vardı onlardan sonra bildiğin devrim oldu arabada yol sesi gitti frenler iyileşti direksiyon tepkisi virajdaki tepkileri çok değişti kesinlikle tavsiye ederim
Bende aynı ebatta Bridg. Potenza Re002 kullanıyorum tavsiye ederim ; ıslak zemin performansı mükemmel,yol sesi de cokk az , bakılabilir bence
Agrasif kullanıyosan potenzayı tek geçerim ısındıktan sonraki performansı müthiştir onun dışında sayılan bütün lastikler iyi hiç birinde pişman olmazsın benim sıralamam bridgestone conti michelin pirelli şeklinde olurdu
goodyear assy 2 kullanıyorum. yol sesı olarak pek bısey anlamadım ama yol tutus mukemmel![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
birdston alma kesinlikle prelliyide tavsiye etmem ben olsam mizhelinden şaşmam şu an kullanıyorum çok memnunum
evox
P7 Zero, Vw'nin yuksek performans araçlarına fabrika çıkışı getirdiği benimde hali hazırda 19' olcusunde kullandıgım lastık.
Yada Potenza S001. Sınıfının en guclu ve dayanıklı lastıgı.
Sport contact iyi hos lastik lakin standart binek bi arac icin muazzam yanlis secim olacagini dusunuyorum
1.4 insignia da 20k km de nerdeyse kabak oldugunu ve paramparca olmaya basladigini gozumle gordum ki tin tin kullanilan bi arac bu
Omru kisa kelimesi az kalir omru yok supersport araclar icin harika secim olabilir o kadar
Good year veya pirelli p zero dan devam edin bence
Araca günlük biniyorum, genelde sakin ara ara sert kullanıyorum.CSC5 bu kadar önerilince aklıma yatmıştı ancak 20k km de kabak oldu yazılınca tekrar düşünmeye başladım.
Eagle f1 asym 2 için 1000 lira fiyat aldım.
Pirelli p7 -cinturato mu değil mi bilmiyorum- 1100 lira.
Sökme-takma, istersen nitrojen benden diyor her iki lastik içinde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)