üzerindeki baskı 22000 km oldu
0 OEM bi Debriyaj %40 ile kaçırıyor iyi yapılmış Debriyaj baskı volan %20 lerde kaçırır aynı araba denese 3 boy fark olur...fark bu
bişey merak ediyorum tamda yeri galiba.oem debrıyaj takılı halde daynoda 114hp olan araç bronz baskı balatayla hp.si daha fazlamı çıkar.
daha fazla hp çıkmaz ama bronzlu olan araç gücünü daha iyi yere aktaracağı için oemi geçecektir.
Net 3 boy... iyi bir Debriyaj baskı volan
Konu hort olsun o zaman yeni konu açmayım.
1.7 dtim kaçırmaya başladı. Debriyajdan olduğunu düşünüyorum çünkü araç modlandıktan sonra 10bin oldu artık. İyi bile dayandı. Şu an gaza boşa basıyormuşum gibi bir his var. Kaçmıyor araba. Bağırıyor ama eski yırtınarak gidişi yok. Yakıtı da arttı. Debriyajdan şüpheleniyorum çünkü torku 165 den 290a çıkardık. Turbo coolerım oem. Emme port polish kat egr wastegate iptal cold air intake 60 lık egzoz ve hard yazılım var. Aracımı komple tek seferde garajdan çıkarıcam triger baskı vs hepsi yenilenecek.. O yüzden sormak istedim oem debriyaj yeterli olur mu veya ömrü yine 10 bin civarı mı olur yoksa bronz veya bronz+organiğe geçmeli miyim? Amacım kaçırma olmasın ve uzun ömürlü olsun benim için...
önçekerde tecrübe etmedim ama tahminim arka ittişe göre ön takım vs ömrünü dahada azaltır.günlük kullanımda kesinlikle aragazsız falan kalkış yapamazsınız,kütürdetiyo arabayı,debriyaj kesinlikle sertleşiyo,çok yoğun dur kalk trafiğine düşmüyosanız sorun değil bu durum.ilk başlarda mantıklı gözüksede artılarıyla sonra sonra pişman edebiliyo.benim baskı balata setim pahalı ve en son aldığımda istediğim marka bulamadığım için girdim bronz olayına.
delilikten muzdarip değilim,her anının tadını çıkarıyorum...
Hayır her modlayan neden atmosferik araç kullanır gibi kullanır şu turbolu araçları anlamam...neden sürekli debriyajla uğraşırsınız? Araç kalksın çek debriyajdan ayağını sonra bas gaza 1 den 2 ye, 2 den 3 e geçerken ayağını gazdan kaldırmayanları gördüm tabi biter baskı balata dayanır mı? 50.000 km oldu modlanalı baskı balatam orijinal hala kullanıyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)