O camurluga sıgıcak yani 275/40/19 ama dogru senin araba 200+![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
1-Bronz yada daha iyi üst balataya geçmenin nedeni nedir?
2-Kalın tabanlı lastik koyunca dahamı fazla tutunacaksın ?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
senin için sabah koşa koşa arkadaşımla lastikleri değiştim 275/30/19
http://i1056.photobucket.com/albums/....jpeg~original
Ride Or Die
he bu arada eray bey 200+ diye dalga geçmek olmuyor herkes kendini biliyor çok isterseniz bir gün gelin istediğiniz arabyla galeriden çıkaralım ona göre birşey. Balon muhabbet yapmıyorum floryada galericiyiz numaranızı özelden atarsınız gelmeden önce...
Ride Or Die
Öncelikle sana aracının patinaj çekmemesi için bronz baskı yaptır diye nekipten acilen arkadaslıgını kes
sonra 4 adet güzel lastik al
200+ ama 1.4 vw gelir yanından gider şaşırırsın insigniada 200 hpleri cok büyütmeyin allah askına kazasız belasız
inş. her yaz çeşmeye geçerim yazlığa kısmetse ararım geçmeden görüşürüz izmirde vw-seat görürüm bi geçmeden yazlığa![]()
Ride Or Die
Öncelikle kazasız belasız sürüşler keşke izmirde olsaydınızda 1.4 tsimle bi deneseydik yolunuz düşerse beklerim herzaman benimde istanbula gelme durumum var gelirsek yakın zamanda denemek isterim![]()
DB CUPRA...
teşekkürler.. Ne zaman gelirseniz beklerim gelmeden pmden tel atarsınız görüşürüz![]()
Ride Or Die
Bizde 1.8 TSI passat varken otomatikti araba lambalarda durup fren + gaz yapıpı deviri yükseltiyordum oda sarıyordu 3 vites şaşırılcak bir durum yok lastikler slick lastik gibi olunca oluyor öyle şeyler
insigniali dostum. ben senin yerinde olsam. hareketli volandan sabit volana gecerim. 1-2-3 sariyorsan hareketli volan baski balatan cabuk tukenir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)